Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Marianka Brouwer

Secretaris raad van bestuur

Marianka  Brouwer

'Het kan altijd beter, wat is de eerste stap?'

Het verbeteren van de langdurende zorg vormt de drijfveer in mijn werk. In de langdurende zorg gaan cliënt en hulpverlener een bijzondere relatie aan. De kwaliteit van zorg wordt bepaald door de kwaliteit van de relatie tussen de professional en de cliënt. Organisatieverandering en gedragsverandering zijn voor mij dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Zorgen voor verbindingen

Vilans werkt continu aan het blijvend verbeteren van de langdurende zorg. Als secretaris bevind ik me midden in deze dynamische organisatie. Omringd door een enorme groep gedreven professionals. Een belangrijke taak is om te zorgen voor verbindingen. Ik schakel graag tussen de vele mensen en projecten, en tussen inhoud en proces. Stap voor stap richting een gezamenlijke geformuleerde ambitie.

Wapenfeiten van Marianka Brouwer

  • Begonnen als maatschappelijk werker in het ziekenhuis. Daar gefascineerd geraakt door de organisatie van de zorg.
  • In de langdurende ggz de aandacht gevestigd op het belang van naastbetrokkenen. Praktische interventies geïmplementeerd in de praktijk, zowel ambulant als intramuraal.
  • Met cliënten en professionals gewerkt aan herstelondersteunende zorg. ‘Ik wil graag worden zoals mij. Mijn eigen wijze eigen ik.’

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten