Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Naomi Driessen

Adviseur

Naomi  Driessen

Zorg is geen regie overnemen, maar samen kijken naar de mogelijkheden

Een persoon is meer dan zijn of haar beperkingen. Centraal staan zijn of haar mogelijkheden en niet de ziekte. Iedereen moet zelf de mogelijkheid krijgen om ondanks een beperking zelf beslissingen te maken, eigen regie te behouden en te doen wat hij of zij het leukste vindt.

Het goede gesprek

Om goede zorg te verlenen staat voor mij het ‘goede gesprek’ centraal. Geen aannames maken over wat de cliënt wel of niet wilt, maar het navragen. Met aandacht luisteren naar mensen. Het ‘goede gesprek’ levert onder andere op dat cliënten tevredener zijn, omdat zij zich gehoord voelen.

Stap voor stap veranderen

Veranderen van gewoonten in de zorg is geen gemakkelijke opgave. Ik ben ervan overtuigd dat veranderingen altijd mogelijk zijn. Voorwaarde is wel dat voorafgaand aan verandering er bewustwording moet zijn. Daarna kunnen stap voor stap veranderingen plaatsvinden. Uiteraard met vallen en opstaan.

Wapenfeiten

  • Vanaf jongs af aan werkzaam geweest in de langdurige zorg van huishoudelijk hulp en restauratief medewerker tot receptioniste.
  • Afstudeerscriptie geschreven over werken met Positieve Gezondheid.
  • Bezig met de master Zorgmanagement/Health Care Management op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten