Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Henk Nies: 'Haal onnodige complexiteit uit nieuwe wetten'

Tijdens hoorzitting in de Tweede Kamer sprak Henk Nies de wens uit dat alle veldpartijen zich gezamenlijk inzetten om het zorgstelsel te vereenvoudigen.

De nieuwe Wet Langdurige Zorg (Wlz) werd 16 april j.l. tijdens de hoorzitting in de Tweede Kamer door verschillende veldpartijen als een ouderwetse instellingswet bestempeld. Henk Nies, lid Raad van Bestuur bij Vilans, was bij de hoorzitting aanwezig.

Hij sprak daar de wens uit dat alle veldpartijen zich gezamenlijk inzetten om het zorgstelsel te vereenvoudigen. In een interview met Zorgvisie roept Nies het kabinet en de Tweede Kamer op om zoveel mogelijk onnodige complexiteit uit de nieuwe wetten te halen.

Lees het complete interview met Henk Nies (pdf) dat verscheen in het exclusieve Zorgvisie Weekoverzicht nummer 18, 2 mei 2014.

Meer weten

Weekoverzicht Zorgvisie (externe link)

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten