Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Tina Massoumi

Managementassistent

Tina  Massoumi

'Als je goed kijkt, kun je iedere dag iets moois zien'

Ik werk vanuit de unit Tranchemanagement in een ondersteunende rol voor het programma In voor zorg! en het nieuw gestarte programma Waardigheid en trots.  Samen met tien collega’s binnen de backoffice zijn we een spil in het contact met deelnemende zorgorganisaties, coaches en adviseurs.  Met het team zorgen wij ervoor dat het programma gestroomlijnd blijft, zodat de managers zich kunnen inzetten voor verbetering in de zorg en zorgorganisaties kunnen helpen in te spelen op de vele ontwikkelingen.

Wapenfeiten

Ik ben trots op wat we als team neerzetten. Zelf ondersteun ik de coördinator tranchemanagers, een tranchemanager en twee thema coördinatoren. Ik draag bij aan de juiste voorwaarden en daadwerkelijke uitvoering van afspraken tussen zorgorganisaties en coaches, de afhandeling van contractuele verplichtingen en het vastleggen van de voortgang van trajecten.

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten