Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Nieuwe website voor het Kennisplein Gehandicaptensector

Het Kennisplein is dé plek voor professionals in de gehandicaptenzorg om inspiratie op te doen, ervaring uit te wisselen en elkaar te ontmoeten.

Het Kennisplein Gehandicaptensector is er voor de professional die werkt met mensen met een beperking, maar ook voor degene die hen daarbij ondersteunt. Geïnitieerd door Vilans, MEE Nederland en de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN).

Het Kennisplein bestaat dit jaar 5 jaar, de hoogste tijd voor een nieuwe website met een frisse look waar je nu eenvoudig vindt wat je zoekt.

Kennis en verdieping

Op het vernieuwde Kennisplein is de kennis en verdieping nu nog overzichtelijker verdeeld in thema’s en cliëntengroepen. Je kunt ‘direct aan de slag’ gaan met handreikingen, tools en tips.

Nieuws, actualiteit en ervaringen uitwisselen

Via het Kennisplein blijf je op de hoogte van actualiteiten uit het veld en interessante bijeenkomsten. Ontmoet elkaar ‘live’ op de begeleiderbijeenkomsten, de jaarlijkse Kennismarkt of andere bijeenkomsten die het Kennisplein organiseert.

Ook lees je in de netwerken en online communities de ervaringen van collega’s en ervaringsdeskundigen uit de praktijk. Daarnaast krijg je kennis aangereikt en kun je ook je eigen kennis delen.

Naar het Kennisplein Gehandicaptensector (externe link)

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '254' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten