Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Jaco Hage

Manager HRM

Jaco  Hage

Talent moet je ont-plooien

HR is geen los onderdeel van de organisatie. Het moet in alles doorademen en verbonden zijn met de missie van het bedrijf. Het ontdekken en ont-plooien (letterlijk uit de plooi halen) van talent en dit verbinden met de visie van Vilans, daar sta ik voor. Ik ervaar het als bijzonder dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.

Geraakt door de inzet van medewerkers

Ik heb met veel plezier in verschillende sectoren gewerkt. Maar toen ik bij een VVT-organisatie terecht kwam, voelde ik voel ik direct de enorme gedrevenheid van medewerkers in de zorg. Wat een inzet! Geweldig dat wij bij Vilans een bijdrage kunnen leveren aan het vernieuwen en verbeteren van die zorg. Dat is mijn drijfveer: hoe kunnen wij vanuit HR onze collega’s zo faciliteren dat we de missie van Vilans vervullen en de langdurende zorg blijvend verbeteren.

Talenten koesteren

Ik spreek met medewerkers, denk met hen na. Welke talenten hebben ze en hoe kunnen ze die het beste ontwikkelen? Ik overleg met RvB en MT waar willen wij naar toe met onze organisatie, welke mensen daarbij nodig zijn en over welke competenties moeten zij beschikken. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat mensen drijft.

Wapenfeiten

  • Strategisch HR-beleid opgezet dat verbonden is met de missie van Vilans
  • HR-instrumentarium verder uitgewerkt om nog actiever te werken aan de ontwikkeling van ons talent
  • Gewerkt als (senior) HR-adviseur binnen verschillende branches (zorg, overheid en zakelijke dienstverlening)

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten