Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Landelijke studiedag Zorgen met vrijwilligers

Ontmoet Henk Nies en Cécil Scholten op deze landelijke studiedag in Amsterdam

Door kleinere budgetten en een toenemende zorgvraag wordt er in de langdurige zorg steeds meer gerekend op de inzet van vrijwilligers en mantelzorgers. Een goede aansluiting tussen formele en informele zorg is daarbij van groot belang. Alleen dan kunnen we de cliënt kwalitatief goede zorg bieden en het zorgproces soepel laten verlopen.

Ook Vilans is aanwezig op deze landelijke studiedag Zorgen met vrijwilligers. Henk Nies, lid Raad van Bestuur van Vilans, geeft een schets van de ontwikkelingen; wat draagt bij aan het belang van goed samenspel tussen formele en informele zorg? Wat is daarbij de rol van gemeenten, zorgaanbieders en formele en informele zorgverleners. Cécil Scholten, expert Informele zorg gaat op haar beurt in op de taken, bevoegdheden en organisatie van vrijwilligers in de zorg.

Wanneer

Donderdag 5 juni 2014, van 09.15 tot 16.30 uur.

Waar

Aristo Amsterdam

Voor wie

Beleidsmakers, managers, teamleiders, coördinatoren vrijwilligerswerk en personeelsfunctionarissen werkzaam bij zorgaanbieders, overheden, zorgverzekeraars en adviesbureaus. En natuurlijk andere geïnteresseerden.

Kosten

De kosten voor deze studiedag zijn € 345 p.p. (excl. btw). Neemt u een collega mee? Dan krijgt u collegakorting van € 35. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega € 310 (excl. btw). Komt u met 5 of meer personen? Informeer dan naar de extra kortingsmogelijkheden.

Aanmelden

Neem voor uw aanmelding contact op met het Leids congresbureau. Of meld u aan bij de entree.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website  van het Leids congresbureau.

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten