Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Landelijke studiedag Zorgen met vrijwilligers

Ontmoet Cécil Scholten en Rozemarijne Jeuring op deze landelijke studiedag in Amsterdam

U hoort het overal: mensen zo lang mogelijk thuis laten wonen, zodat de zorgkosten beheersbaar blijven, maar kwetsbare mensen wel de zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat is onhaalbaar zonder de inzet van vrijwilligers en mantelzorgers. De visie van staatssecretaris van Rijn op de informele zorg is ‘versterken, verlichten en verbinden’. Mooie gedachten, maar hoe ziet dat er in de praktijk uit?

Landelijke studiedag Zorgen met vrijwilligers

Wanneer: dinsdag 14 maart 2017
Waar: Aristo Amsterdam
Voor wie: Coördinatoren vrijwilligerswerk, personeelsfunctionarissen, beleidsmakers, managers, teamleiders werkzaam bij zorgaanbieders. Daarnaast zijn ook gemeenten, zorgverzekeraars, adviesbureaus en overige geïnteresseerden van harte welkom.
Kosten: De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 355,-. Schrijf u in vóór 15 december 2016 en ontvang € 25,- vroegboekkorting. Neemt u een collega mee? Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 15 december 2016 € 295,-, daarna is dat € 320,-. Alle bedragen zijn exclusief btw.

Meld u aan

Vrijwilligers binden, belonen en behouden

Tijdens deze tweede landelijke studiedag Zorgen met Vrijwilligers komen het vormgeven van de informele zorg en de actuele ontwikkelingen op dit gebied aan de orde. Er is aandacht voor het binden, belonen en behouden van vrijwilligers en voor hoe vrijwilligers en professionals zich tot elkaar verhouden.

Grenzen van de vrijwillige zorg

’s Middags kunt u kiezen uit verschillende parallelsessies. Cecil Scholten, Vilans-expert samenspel informele en formele zorg en Rozemarijne Jeuring, Vilans-adviseur informele zorg, leiden een sessie over het verkennen van grenzen van vrijwillige zorg. Aan de hand van korte situatieschetsen gaat u interactief aan de slag met dilemma’s die zich op dit gebied voordoen.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website van het Leids congresbureau.

Meer informatie over zorgen met vrijwilligers

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '240' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten