Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Transitie naar een meer doelmatige zorgverlening

Doelmatiger werken vraagt vaak om een cultuuromslag waarbij op alle niveaus een nieuwe manier van denken nodig is. Maar waar begint u?

De zorg moet doelmatiger en efficiënter worden ingericht. Met alleen het invoeren van efficiëntere processen en methodes bent u er niet. Doelmatiger werken vraagt vaak om een cultuuromslag, waarbij op alle niveaus een nieuwe manier van denken nodig is. En het zorgt ervoor dat mensen samen kijken hoe het beter kan.

Door een nieuwe manier van denken worden problemen eenvoudig omgezet in praktische oplossingen. Maar waar begint u? Welke veranderaanpakken zijn succesvol? Welke methodieken en technieken zijn beschikbaar? Hoe kunt u laagdrempelig beginnen met een aantal instrumenten?

Op maandagmiddag 2 juni 2014 delen we deze kennis en informatie met u opdat u in uw eigen organisatie kunt streven naar meer doelmatigheid. Op de website van In voor zorg! vindt u het volledige programma van deze middag én leest u welke workshops u kunt volgen. 

Wanneer

Maandag 2 juni 2014, 12.30 - 16.30 uur

Waar

In voor zorg!, Catharijnesingel 47 te Utrecht

Voor wie

Managers en teamleiders in de langdurige zorg

Kosten

Deelname aan In voor zorg-bijeenkomsten is gratis, maar niet vrijblijvend. Lees hiervoor ook de annuleringsvoorwaarden op de website van In voor zorg!.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het digitale inschrijfformulier op de website van In voor zorg! 

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met In voor zorg! via telefoon: (030) 789 25 10 of per e-mail.

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten