Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Congres Toekomst van de Ouderenzorg

Een toekomstbestendige ouderenzorg aan de hand van onderzoek en praktijk.

De toekomst van de ouderenzorg is voor velen nog onduidelijk. Er is veel beweging in de sector en er wordt veel onderzoek gedaan. Daarnaast zijn ook de ontwikkelingen op sociaal-maatschappelijk vlak niet bij te benen. Dit jaarlijkse congres biedt visie, koers en inzicht in toekomstbestendige ouderenzorg aan de hand van onderzoek én praktijkvoorbeelden!

Op 12 en 13 juni organiseert SBO het jaarlijkse congres: Toekomst van de Ouderenzorg. 

Het congres op 12 juni biedt u een unieke opzet, met onder andere:

  • Toelichting van het Ministerie op de hervormingsagenda langdurige zorg: WMO, AWBZ, Participatie en maatregelen.
  • Zeven inspirerende stromingen met 21 power sessies over de key-issues in de toekomstbestendige ouderenzorg. Iedere stroming adresseert een specifiek onderwerp met een vertaalslag van wetenschap naar praktijk.
  • Toekomstbestendige ouderenzorg in 2014: welke weg hebben we nog te gaan? 

En topsprekers als:

  • Henk Nies, raad van bestuur Vilans, kenniscentrum voor langdurende zorg en hoogleraar Organisatie en Beleid, Zonnehuisleerstoel, Vrije Universiteit, Amsterdam
  • Robbert Huijsman, bijzonder hoogleraar management & organisatie ouderenzorg, instituut Beleid & Management Gezondheidszorg, Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Chris Flim, adviseur eHealth, zorg voor innoveren (NZa, CVZ, ZonMW, Ministerie van VWS)
  • Kees van der Burg, directeur-generaal langdurige zorg, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Naast het congres is er ook een masterclass op 13 juni. Deze geeft u inzicht in de nieuwe infrastructuur van het zorgveld. Kortom, het belooft een inspirerende dag te worden. 

Wanneer

Donderdag 12 juni en vrijdag 13 juni 2014

Waar

WTC Rotterdam

Voor wie

Raad van Bestuur, directie, klinische geriaters, specialisten ouderengeneeskunde, medisch specialisten, huisartsen, ervaren zorgprofessionals, wetenschappers, beleidsmedewerkers en managers in de langdurige zorg.

Kosten

U kunt al deelnemen vanaf 129 p.p. voor 1 dag, afhankelijk van uw achtergrond. Kijk voor uitgebreide informatie over de kosten op de website van het SBO.

Aanmelden

U kunt zich gemakkelijk inschrijven via dit online aanmeldingsformulier. Nog niet zeker of u komt? Reserveer dan hier vrijblijvend uw plaats.   

Meer weten?

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '169' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten