Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Maartje van Trigt

Senior organisatie- / opleidingsadviseur/ coach

Maartje van Trigt

'Wat er is is genoeg….'

Vertrekken vanuit het gegeven dat er al zoveel is, dat er zoveel talenten zijn en de mensen vanuit haar basis graag mooie betekenis wil geven. Het versterken/ ontluiken van deze talenten op een praktische manier in het werk en daarmee resultaat en waarden toe voegen…daar wordt ik blij van!

Mijn visie is dat de kwaliteit en professionaliteit van organisaties wordt bepaald door de kwaliteiten van de mensen die er werken. Voor Vilans zie ik het als een uitdaging om samen met management en professionals deze kwaliteiten te ontdekken, en een omgeving te creëren waarin deze kwaliteiten zo goed mogelijk tot hun recht komen. Ik wens voor Vilans dat we naast samenwerking met teams ook steeds meer op management en bestuurlijk niveau gaan werken aan een optimale samenwerking en verbinding van persoonlijke waarden en de waarden van de organisatie. Waarbij de steeds veranderende externe context het uitgangspunt is. Dus van buiten naar binnen en daarmee de cliënt centraal! Ik wens dat Vilans de werkomgeving steeds meer als effectieve leerplek benut.

Wapenfeiten van Maartje van Trigt

Uitvoering van stimuleringsprogramma's i.o.v. het ministerie van VWS:

 • Waardigheid & trots
 • In voor Zorg!:
  • implementatie ondersteuning zorgorganisaties t.b.v. toekomstbestendige zorg
  • thematranche zelfsturing
  • thematranche kleine zorg organisaties
  • het ondersteunen van coaches, interne projectleiders en organisaties bij verandertrajecten
 • Binnen Vilans de ontwikkeling van het talentenprogramma en de training acquisitie.

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten