Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Kwaliteit van leven van mensen met dementie

Achmea en Vilans presenteren de eerste resultaten van de meting naar kwaliteit van leven van mensen met dementie.

Op het International Forum on Quality and Safety in Healthcare presenteren Achmea en Vilans de eerste resultaten van de meting naar kwaliteit van leven van mensen met dementie.

Op dit congres komen meer dan 3000 mensen om gedurende drie dagen met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen over kwaliteit en veiligheid.  We delen resultaten die bereikt zijn door het belang van de patiënt boven andere belangen te plaatsen, ambitieuze gezamenlijke doelstellingen, hechte samenwerking en vooral heel veel gemotiveerde mensen die dag in dag uit onze gezondheidszorg draaiend houden.

Achmea en Vilans vinden dat de eerste resultaten hoop geven voor de toekomst. Het International Forum is de plek om nieuwe inspiratie te vinden, nieuwe ideeën en contacten op te doen en onze eigen prestaties te spiegelen aan die van het buitenland. Namens Vilans zullen Margje Mahler en Sabina Mak aanwezig zijn, vanuit Achmea zijn dit Charlotte van der Ziel, Marleen van Oirsouw, Marion van den Hurk en Robbert Huijsman.

Meer over het congres International Forum on Quality and Safety in Healthcare

Bekijk de eerste resultaten van de metingen (pdf)

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '949' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten