Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Flyer Familiefabels

Familieparticipatie is nodig om kwalitatieve zorg te bieden. Verkeerde beelden over familie en mantelzorgers staat dit in de weg.

Verkeerde beelden

Steeds meer zorgorganisaties weten dat familieparticipatie nodig is om kwalitatieve zorg te bieden. Vaak is het zoeken naar de goede aanpak om familie te bereiken en betrekken bij de zorg. Verkeerde beelden over familie en mantelzorgers staat dit in de weg.

Mythen ontzenuwen

Vilans zet deze mythen rond familieparticipatie op een rijtje en ontzenuwt ze. In deze flyer staan de meest voorkomende verhalen die in de zorg rondgaan als we het hebben over de participatie van familie.
Wilt u familieparticipatie invoeren in uw organisatie? Of wilt u de Familiefabels bij u op het podium? Neem contact op met Vilans.

Jaar 2014
Vorm Pdf-bestand
Download pdf-bestand
Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Andere gerelateerde publicaties

publicatie

Wlz-monitor 2015 naar Tweede Kamer - Signalen van zorgaanbieders

Lees publicatie
publicatie

Gouden momenten in de zorg

Lees publicatie
publicatie

Essentie van Vernieuwend Zorgen

Lees publicatie
publicatie

Sturen op ruimte voor dialoog

Lees publicatie
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten