Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Toolkit Slimme werkprocessen

Met Vilans KICK protocollen werkt u altijd met actuele protocollen gebaseerd op actuele landelijke richtlijnen en onderzoeksresultaten.

Deze multimediale toolkit helpt u slimmer te werken. Het bevat een stappenplan met instrumenten om het slimmer werken in uw organisatie door te voeren. Inclusief inspirerende films en praktische voorbeelden van organisaties die al met slimme werkprocessen werken.
 
De toolkit is gemaakt naar aanleiding van het project ‘Slimme Werkprocessen’. Dit was een van de verbetertrajecten die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd onder de paraplu van Zorg voor Beter.

De doelstelling van het project was om werkprocessen slimmer te organiseren en met behulp van de Lean Plus methodiek meer ruimte voor de directe zorg te creëren. Dat is gelukt door organisaties hierbij te begeleiden en de verbetermethodiek aan hen over te dragen.

Jaar juni 2012
Vorm Pdf-bestand
Download pdf-bestand
Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Andere gerelateerde publicaties

publicatie

Slim zorgen - 15 keuzes verminderen onnodige zorg

Lees publicatie
publicatie

Hoe hygiënisch is uw werkomgeving?

Lees publicatie
publicatie

Werk samen aan meer kwaliteit van zorg

Lees publicatie
publicatie

Hoe gaat u om met persoonlijke hygiëne?

Lees publicatie
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten