Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Verbetertraject - Dementiezorg

In de Zorgstandaard Dementie staat waaruit goede dementiezorg bestaat. Hoe geeft u daar vorm aan en hoe meet u de resultaten? Samen maken we een verbeterplan en we begeleiden de implementatie.

Wat we gaan doen

Vilans begeleidt zorgorganisaties, ketens, netwerken, gemeenten en zorgverzekeraars bij het verbeteren van dementiezorg.

Samen met u stellen we een verbeterplan op waarbij uitkomstindicatoren de basis vormen. Metingen bij de start en aan het einde van het traject maken de verbeteringen zichtbaar.

Waarom Vilans

Vilans heeft jarenlange ervaring op het gebied van dementiezorg en veranderkunde. In 2013 ontwikkelden we met Alzheimer Nederland en 29 organisaties de Zorgstandaard Dementie. We zijn betrokken bij het Deltaplan Dementie. Onze experts zijn uitstekende procesbegeleiders. In de klantevaluatie beoordeelde Achmea Vilans met een 9 voor dit traject.


Wat het traject oplevert

U werkt structureel aan betere kwaliteit van leven van dementiecliënten

Vilans Dementie

Een nieuwe werkwijze die aantoonbaar leidt tot betere dementiezorg. En tot een verbeterde kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Na afloop van dit traject is uw organisatie in staat zelf de kwaliteit te meten en verder te verbeteren.

Wilt u optimale zorg verlenen aan mensen met dementie?

We maken graag een voorstel op maat voor u.

 • Met wie

  Management, bestuurders en netwerkcoördinatoren die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van dementiezorg. Zorgprofessionals die via hun werkwijze en interventies de kwaliteit van leven van patiënten kunnen beïnvloeden. Financiers van dementiezorg, zoals verzekeraars en gemeenten.

 • Interessant voor

  Zorgorganisaties, ketens en netwerken dementie, zorgverzekeraars en gemeenten die de kwaliteit van dementiezorg willen meten en verbeteren.

 • Doorlooptijd

  Minimaal 1 jaar

 • Investering

  Vanaf € 30.000 per zorgorganisatie, netwerk of keten

foto Else Stapersma

Else Stapersma

Adviseur Kwetsbare ouderen en dementie

U mag mij altijd benaderen voor vragen

Makkelijk en snel antwoord op uw vraag

Stel uw vraag online

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten