Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Nieuwe website voor Vilans

Om u en uw (zorg)organisatie optimaal te helpen, hebben wij onze website vernieuwd. Overzichtelijk en toekomstgericht.

Vilans werkt voortdurend aan verbetering en vernieuwing van de langdurende zorg en ondersteuning. Onze kennis en ervaring delen we graag met u. En om u optimaal te helpen met uw vraagstuk, hebben wij onze website vernieuwd. Overzichtelijk en toekomstgericht.

De nieuwe website

Op onze nieuwe website hebben wij ons aanbod gecategoriseerd in 12 thema’s. Van Wijkgericht werken tot eHealth, en van vertrouwde Vilans KICK-protocollen tot Niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Of wilt u innovatie voor uw organisatie creatief vormgeven? Betrouwbare kennis maken en delen? Kwalitatief betere en betaalbare langdurende zorg realiseren met een betrouwbare partner? Ook dan bent u bij Vilans aan het juiste adres.

Praktische Kennis

Vilans biedt u graag overzicht. Daarom bieden wij voortaan onze praktijkgerichte kennis en praktische tools op onze kennispleinen. Zelfstandig of samen met partners bieden wij u de kennispleinen.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '209' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten