Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Minder papier, meer tijd voor zorg

Leer onnodige registraties in kaart brengen en snel terugdringen tijdens de bijeenkomst ‘Minder papier, meer tijd voor zorg’

Wilt u onnodige registraties in kaart brengen en snel terugdringen? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Minder papier, meer tijd voor zorg’ op 20 juni en ga aan de slag.

Tijdens de bijeenkomst lichten we de toolkit registratielasten verminderen toe. Een afvaardiging van een zorgteam (bijvoorbeeld een teamleider, beleids- kwaliteitsfunctionaris en 2-3 verpleegkundigen en/of verzorgenden) gaat er zelf mee aan de slag.

We gaan met elkaar in gesprek hoe u draagvlak vergroot voor aanpak van registratielasten in de organisatie. Ook leren we u hoe u teams hierin meeneemt. Na deze bijeenkomst kunnen teams zelfstandig onnodige registraties in kaart brengen en duurzaam en verantwoord afschaffen.

bijeenkomst minder papier meer tijd voor zorg

Wanneer: dinsdag 20 juni, 14.00 - 17.00 uur
Waar: Gasthuis Bartholomeus. Lange Smeestraat 40, Utrecht
Voor wie: Zorgteams, verzorgenden, verpleegkundigen, teamleiders, kwaliteitsfunctionarissen, beleidsmedewerkers en managers
Kosten: € 495,- per team van 5 personen (bijvoorbeeld een teamleider, beleids- en/of kwaliteitsfunctionaris en 2-3 verpleegkundigen en/of verzorgenden)

Aanmelden

Verspilling in de zorg

Registratielasten moeten minder, daar is iedereen het over eens. Maar hoe pakt u dit morgen binnen uw team op een goede manier aan? In het kader van het programma ‘Aanpak verspilling in de zorg’ ontwikkelen wij hulpmiddelen die teams helpen bij het duurzaam en verantwoord afschaffen van onnodige registraties. De toolkit is 1 van die hulpmiddelen.
We zien en horen dat zorgmedewerkers last hebben van de vele registraties.

Meer informatie over registratielasten

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '324' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten