Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Congres - Hoe versterk je de mantelzorg?

Het congres geeft een overzicht van de mogelijkheden die er zijn om deze mantelzorgers te ondersteunen en te ontlasten.

In Nederland zijn 1 miljoen mantelzorgers die langer dan 3 maanden, meer dan 8 uur per week zorg bieden. Het congres ‘mantelzorg is goedkoop, maar niet gratis’ geeft een overzicht van de mogelijkheden die er zijn om deze mantelzorgers te ondersteunen en te ontlasten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan begeleiding, cursussen, trainingen en apps, maar ook financiële prikkels en gerichte subsidies.

Tijdens dit congres geven twee medewerkers van Vilans presentaties over innovaties die mantelzorg versterken:

  • Yvonne de Jong, Expert Familieparticipatie
  • Cecile Scholten, Senior programmamedewerker Informele zorg

Wanneer: Woensdag 20 april 2016
Waar: Achmea Congrescentrum, Zeist
Voor wie: Zorgprofessionals (artsen, verpleegkundigen en paramedici), zorgmanagers, beleidsmedewerkers van ziekenhuizen, inkopers van zorgverzekeraars, medewerkers van gemeenten, leden van patiëntengroeperingen en andere mensen die betrokken zijn bij mantelzorg of zorgpaden voor mantelzorg.
Kosten: € 195,-

Aanmelden

Programma

Er is een ochtend programma met gerenommeerde sprekers en plenaire sessies. Het middagprogramma bestaat onder meer uit actuele workshops, waarin zo’n 40 zorgaanbieders, cursusdocenten en app ontwikkelaars laten zien wat zij voor mantelzorgers in petto hebben.

Meer informatie

Meer informatie vindt u in het programma (pdf). Ook kunt u contact opnemen met Liane van Schaik, coördinator nascholing Julius Academy (Telefoon: 088-7569258; E-mail: l.vanschaik@umcutrecht.nl).

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '764' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten