Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Congres - Samenwerken met mantelzorgers van mensen met dementie

Krijg inzicht in hoe u de mantelzorger ondersteunt en begeleidt

Er wordt een steeds groter beroep gedaan op de mantelzorger, wat kan leiden tot overbelasting. Om het welzijn van mensen met dementie te waarborgen, is een goede samenwerking met mantelzorgers van groot belang. Het congres ‘Samenwerken met mantelzorgers van mensen met dementie’ geeft u meer inzicht in hoe u de mantelzorger ondersteunt en begeleidt.

Wanneer: 17 november 2015
Waar: Boothstraat 7, Utrecht
Voor wie: Wijkverpleegkundigen, EVV’ers, verzorgenden, casemanagers, specialisten ouderenzorg en huisartsen
Kosten: €395,-

Aanmelden

Samenwerken met de mantelzorger

Hoe gaat u om met kritiek van de mantelzorger? Hoe kunt u mantelzorgers meer betrekken? Hoe gaat u om met lastige vragen? Veel verschillende aspecten die tijdens de samenwerking met mantelzorgers naar voren komen, worden tijdens dit congres behandeld.

Vanuit Vilans is Yvonne de Jong (expert familieparticipatie) aanwezig bij het congres. Tijdens haar presentatie ‘Aan de slag met de mantelzorger’, laat zij niet alleen zien wie de mantelzorgers zijn, maar ook hoe u zorgt voor samenspel en samenredzaamheid van de mantelzorger. Daarnaast besteedt zij ook aandacht aan de inzet van digitale middelen, voor een goede communicatie met de mantelzorger.

Bekijk het volledige programma

Meer informatie over mantelzorg

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '840' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten