Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Congres - Transformatie in het sociale domein

Hoe slaagt u er als gemeente, zorgaanbieder of ketenpartner in om zorg dichterbij te organiseren?

De transities zijn een feit. De kennismaking tussen professionals en beleidsmakers vond plaats en de plannen liggen klaar. Maar hoe zorgen we er nu voor dat de transities leiden tot een transformatie? U hoort het van uw vakgenoten tijdens deze inspirerende dag!

Wanneer: 18 juni 2015
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Voor wie: Directie, management en projectleiders bij zorginstellingen, gemeenten, ministerie VWS, zorgverzekeraars en onderwijs
Kosten: €249,- exclusief BTW

Aanmelden

Programma Transformatie in het sociale domein

Hoe slaagt u er als gemeente, zorgaanbieder of ketenpartner in om zorg dichterbij te organiseren? Hoe stimuleert u burgerkracht en sociale netwerken en beperkt u een beroep op de 2e lijn? Hoe verloopt de samenwerking, wat gaat goed en wat kan beter? Dit soort vragen worden tijdens het congres Transformatie in het sociale domein beantwoord.

De juiste professional op het juiste moment

‘Hoe kunnen professionals, generalisten en specialisten in het sociale domein goed samen werken om het beste voor de inwoner te bereiken?’ Barbara de Groen en Marjan Hurkmans gaan hierover met u in gesprek tijdens hun workshop De juiste professional op het juiste moment.

Zij presenteren 3 samenwerkingsvormen die in de praktijk veel voorkomen. Wat zijn de voor- en nadelen van deze modellen? Hoe volgt u kritisch het gekozen model in uw gemeente en hoe ontwikkelt u verder? Bent u ook benieuwd? Kom naar de workshop op 18 juni.

Bekijk het volledige programma

Meer informatie over de zorgtransitie

Lees de weblog Tot welke transformatie leidt de zorgtransitie?
Download de infographic Hervorming zorg en ondersteuning
Bekijk 6 nuttige feiten over de Wet langdurige zorg
Bekijk de 3 meest voorkomende samenwerkingsvormen tussen specialisten en sociale wijkteams
Lees de weblog Hoe werkt uw wijkteam samen met specialisten?

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '142' in onderstaand controle veld.

1 reactie geplaatst
  • Barbara de Groen

    schreef op 17 jun 2015

    Onze Workshop op 18 juni over de juiste professional zit vol. Wilt u graag meer weten over dit onderwerp, meldt u zich dan aan voor de kennissessie op dinsdagochtend 30 juni in Utrecht. Graag tot dan, Barbara de Groen (b.degroen@vilans.nl)

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten