Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Congres - Transitie is nog lang geen transformatie

Overal in Nederland zien we nieuwe samenwerkingsvormen ontstaan in reactie op de vernieuwingen in het zorgstelsel

Hoe overleven zorgaanbieders de transitie in de langdurige zorg? Hoe lukt het om zich snel en adequaat aan te passen aan gewijzigde omstandigheden? Wat kunt u leren van uiteenlopende keuzes? U hoort het tijdens het Skipr-congres: Transitie is nog lang geen transformatie.

Wanneer: 12 juni 2015
Waar: Het Oude Magazijn in Amersfoort
Voor wie: Zorgaanbieders, gemeenten en verzekeraars
Kosten: € 295,- exclusief BTW

Aanmelden

Programma

In het plenaire programma van het Skipr-congres spreken onder andere Henk Nies (Vilans) en Eelco Damen (Cordaan).

In het TransformatieLab is Vilans aanwezig met twee workshopsessies. Stan Janssen en Jeroen Schumacher laten u op interactieve wijze letterlijk bouwen aan een op de transitie toegeruste organisatie tijdens de workshop ‘Vernieuwend Zorgen = Vernieuwend leren’.

Het hart van de workshop is een aanpak van werkend leren, dat inspirerend en makkelijk toepasbaar is in uw eigen organisatie. De workshop zet in op praktische handvatten om succesvol te anticiperen op ontwikkelingen die van invloed zijn op uw organisatie en medewerkers. Zo werkt Vernieuwend Zorgen in de praktijk!

Overal in Nederland zien we nieuwe samenwerkingsvormen ontstaan in reactie op de vernieuwingen in het zorgstelsel. Deze nieuwe samenwerkingsvormen vragen om nieuwe vormen van governance. Rian van de Schoot neemt u mee in de eerste resultaten van een onderzoek met het veld naar de nieuwe vormen van governance. Wilt u daar meer over weten? Neem dan deel aan de sessie ‘Governance in het licht van transformatie’.

Bekijk het volledige programma

Meer informatie over de zorgtransitie

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '762' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten