Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Congrestival Eigen(wijs)heid eerst!

Vindt u het belangrijk om uw persoonlijke successen en ambities in de zorg te delen? Meld u dan aan.

Congrestival Eigen(wijs)heid eerst!

Bent u mantelzorger, patiënt/cliënt, uitvoerend sociaal professional, vrijwilliger, sociaal ondernemer, manager, adviseur of bestuurder van een maatschappelijke organisatie, gemeente of zorginstelling? Vindt u het belangrijk om uw persoonlijke successen, teleurstellingen, ambities en verwachtingen, kortom al uw unieke ervaringen in de zorg, te delen? Wilt u, met andere gelijkgestemden, leren hoe het beter, slimmer en passender kan in de dagelijkse praktijk in de zorg? Kom dan naar het Congrestival Eigen(wijs)heid eerst!

Wanneer: Vrijdag 7 oktober 2016 van 11.30 (inloop) tot 18.00 uur
Waar: Raadhuis van Hilversum
Voor wie: Mantelzorgers, patiënten/cliënten, uitvoerende sociaal professionals, vrijwilligers, sociaal ondernemers, managers, adviseurs of bestuurders van een maatschappelijke organisatie, gemeente of zorginstelling
Kosten: Voor beroepskrachten is de entreeprijs €99,- (inclusief BTW). Hiervoor krijgt u een bijzondere, inspirerende bijeenkomst vol met praktische tips. Voor burgers, vrijwilligers en mantelzorgers is het congrestival gratis. U moet u wel aanmelden.  Bij no show, brengen wij kosten in rekening.

Aanmelden

Bekijk het volledige programma

Visie gemeente Hilversum

Als gastheer nodigt gemeente Hilversum uw uit voor een kijkje ‘in de keuken’ en vertelt over haar visie en de dagelijkse praktijk. Hilversum zet stevig in op nieuwe vormen voor samen zorgen in sterke buurten door heel goed te luisteren naar haar inwoners. Niet voor niets is Hilversum de mediastad, waardoor combinaties en kansen voor nieuwe vormen van informele zorg talrijk zijn. Dat laten we graag zien tijdens het Congrestival.

Concrete verhalen uit de praktijk

Het congrestival is een spannende mix van inhoud, ontmoeting, uitwisseling, beleving en doen! Het interactieve programma brengt ieders eigen(wijs)heid naar voren. Er is volop tijd voor concrete verhalen uit de praktijk. We kijken en onderzoeken deze thema’s vanuit verschillende perspectieven. Welke dilemma’s ervaart u in uw praktijk? Welke mogelijkheden ziet u? Door de inzet van innovatieve werkvormen wordt u gestimuleerd om samen tot nieuwe oplossingen te komen.

Organisatie Congrestival

Dit jaar is het Congrestival een co-creatie van betrokken partners vanuit de Toekomstagenda Informele Zorg: Expertisecentrum Mantelzorg (samenwerkingsverband Movisie en Vilans), NOV, Mezzo, Agora, LSA, LCGW, Austerlitz Zorgt en creatieve sparringpartner Roel Simons. Deze samenwerking vloeit voort uit de gedachte dat we samen de vernieuwing in de dagelijkse praktijk vormgeven. Het Congrestival is een vervolg op ‘Durven doen! - Informele zorg anders’ dat plaats vond op 19 november 2015.

Meer informatie over mantelzorg

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '166' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten