Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

De Grote Thuiszorgdag

Deze dag richt zich op actuele ontwikkelingen, benodigde aanpassingen en vereiste competenties in de thuiszorg

De Grote Thuiszorgdag

De Grote Thuiszorgdag richt zich op actuele ontwikkelingen, de benodigde aanpassingen en vereiste competenties in de thuiszorg. Ook verschillende zorgaspecten en knelpunten die juist nu spelen in de thuiszorg komen aan bod. Dit in combinatie met deskundige sprekers, interactie met vakgenoten, vele workshops en een (optioneel) managementtraject, maakt dat het congres oplossingen biedt voor in uw dagelijkse praktijk. Vilans-adviseur Yvonne de Jong geeft de workshop ‘Samenspel met mantelzorgers en sociaal netwerk’.

Het zijn roerige tijden in de thuiszorg door de grootschalige hervorming van de langdurige zorg. De betaalbaarheid staat onder druk en niet alleen de complexiteit van de zorgvraag is enorm toegenomen, maar ook van het systeem rond de cliënt. Veel cliënten willen zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving functioneren en daar de nodige zorg ontvangen, bovendien is het kabinetsbeleid daarop gericht.

Wanneer: Dinsdag 13 december 2016
Waar: Van der Valk-hotel in Eindhoven
Voor wie: Zorgprofessionals werkzaam in de thuiszorg
Kosten: Vanaf € 199,-

Aanmelden

Programma Grote Thuiszorgdag

Tijdens het plenaire programma wordt u volledig op de hoogte gebracht van recente en toekomstige ontwikkelingen in de thuiszorg en discussieert u mee tijdens Het Grote Thuiszorgdebat. In de middag kunt u kiezen voor het optionele managementtraject.

Workshop - Samenspel met mantelzorgers en sociaal netwerk

Deze workshop biedt handreikingen en tips om concreet met zo’n samenspel aan de slag te gaan en neemt ook de online mogelijkheden hierin mee. Mantelzorgers, familieleden, buren en vrienden krijgen een steeds grotere rol binnen de langdurige zorg. Maar wat betekent dat voor u? Naast het directe zorg verlenen, krijgt u de rol om in gesprek te gaan met mantelzorgers.

Bekijk ook de toolkit Samenspel met mantelzorgers

Hoe kunt u aansluiten op wat mantelzorgers al doen in de zorg en ook anderen uit de omgeving betrekken bij de zorg voor de cliënt? Hoe zorgt u voor een evenwichtig samenspel tussen de cliënt, mantelzorger en uzelf? Met goede samenwerking en vroegtijdige ondersteuning door zorgverleners zijn mantelzorgers beter in staat de zorg vol te houden.

Meer informatie over thuiszorg

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '268' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten