Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Hersenletselcongres

Het Hersenletselcongres staat deze keer in het thema van ‘De weg naar @ndere zorg’

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in begeleiding en behandeling van niet-aangeboren hersenletsel. De ontwikkelingen van de veranderende rol van NAH-specialisten, omgaan met zelfredzaamheid, eigen regie en participatie en ontwikkelingen van eHealth. Het komt allemaal aan bod tijdens het Hersenletselcongres.

Wanneer: Maandag 2 november 2015 van 9.00 tot 16.30 uur
Waar: De ReeHorst, Ede
Voor wie: Professionals die in hun werk te maken krijgen met de behandeling of ondersteuning van mensen met NAH
Kosten: €275,-

Aanmelden

Programma Hersenletselcongres

Het programma besteedt aandacht aan veel diverse thema's. Er is aandacht voor de gevolgen van hersenletsel in alle fasen, van de acute tot de chronische fase.

Wij verzorgen 2 workshops tijdens het Hersenletselcongres

Hoe ervaren mensen met NAH de stelselwijziging? Wat betekenen de veranderingen voor de mantelzorgers? Tijdens de workshop De transitie als Jengaspel; Hoe wordt de stelselwijziging beleefd door verschillende burgers, vertelt Sandra Suijkerbuijk (Vilans) u meer over deze ervaringen, samen met één van de deelnemers.

Barbara de Groen en Marjan Hurkmans (Vilans) verzorgen samen de workshop ‘De juiste professional op het juiste moment’. In deze workshop worden drie samenwerkingsvormen tussen professionals voorgelegd, aan de hand van casuïstiek die in de praktijk veel voorkomen. Wat zijn de voor- en nadelen van deze modellen? Hoe volgt u kritisch het gekozen model in uw gemeente, hoe haakt u daar als professional goed op aan en hoe ontwikkelt u samen verder?

Bekijk het volledige programma

Meer informatie over hersenletsel

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '442' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten