Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Inspiratiemiddag 100% Zorg!

Vilans-adviseur Else Stapersma verzorgt een workshop Slim zorgen: onnodige zorghandelingen opsporen en afschaffen

Wilt u weten hoe lean werken in de langdurende zorg eruit ziet? Hoe u registratielasten terugdringt? Of hoe u onnodige zorghandelingen opspoort? Of heeft u zelf ideeën hoe u uw werk nog efficiënter en makkelijker maakt? Deel uw vragen en ervaringen op 16 juni tijdens de inspiratiedag 100% Zorg!

Wanneer: Dinsdag 16 juni 2015, 13.00 – 19.30 uur
Waar: Domus Medica in Utrecht
Voor wie: Zorgmedewerkers die ideeën willen opdoen en ervaringen willen delen over hoe ze hun werk efficiënter en makkelijker inrichten, zodat er zoveel mogelijk tijd en geld besteed wordt aan directe zorg
Kosten: Gratis

Programma

U kunt kiezen uit 9 workshops en bezoek een bazaar van 15 treffende voorbeelden. Tijdens een lean-workshop van Icare en Vilans-adviseur Stan Janssen, laten we u zien hoe u met een lean-bril kijkt naar 100% zorg. Hoe haalt u de verspilling uit uw handelen en zorgt u ervoor dat alles wat u doet bijdraagt aan het beantwoorden van de zorgvraag van de cliënt/patiënt. Haalt u alles wat dat niet doet eruit, de verspilling, dan heeft u meer tijd en ruimte om de behoeften van de cliënt/patiënten te beantwoorden.

Vilans-adviseur Else Stapersma verzorgt een workshop Slim zorgen: onnodige zorghandelingen opsporen en afschaffen.

Minister Schippers en staatssecretaris Van Rijn gaan met u in gesprek over scherpzinnige oplossingen. Samen met u willen ze bereiken dat elke euro die we aan de zorg besteden ook 100% zorg oplevert. Speciale gasten zijn Anja Schouten, Zorgmanager van het Jaar 2015 en ruimtevaarder André Kuipers.

Organisatie inspiratiemiddag 100% Zorg!

De inspiratiedag 100% Zorg! wordt georganiseerd door het programma ‘Aanpak verspilling in de zorg’. Een programma waar wij, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en 40 andere partners in de zorg samenwerken. Op basis van ruim 21.000 meldingen van patiënten en zorgmedewerkers ontwikkelen we acties om de zorg betaalbaar en toegankelijk te houden.

Meer weten?

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '898' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten