Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Jaarevent Deltaplan Dementie

Wat is er al bereikt en wat levert de inzet van Deltaplan Dementie in de toekomst op voor mensen met dementie en hun mantelzorgers?

In nauwe samenwerking met ons, Alzheimer Nederland, PGGM en ZonMw biedt Deltaplan Dementie een gevarieerd programma. Daarin staat het perspectief van mensen met dementie, hun mantelzorgers en de professional voorop. Wat is er al bereikt en wat levert de inzet van Deltaplan Dementie in de toekomst op voor mensen met dementie en hun mantelzorgers?

Wanneer: Maandag 14 november, 12.30 tot 17.30 uur
Waar: Rijtuigenloods in Amersfoort
Voor wie: Zorgprofessionals

Aanmelden

Jaarevent Deltaplan Dementie 2016

Iedereen in Nederland krijgt in zijn of haar omgeving met dementie te maken. Het is een uitdaging om de gevolgen van deze ziekte het hoofd te bieden. En dat is nu precies het doel van het Deltaplan Dementie. Samen met lidorganisaties en vele andere betrokkenen zetten zij concrete stappen om dementie te voorkomen en te genezen, de dementiezorg te verbeteren en de samenleving dementievriendelijker te maken.

Ervaringen uitwisselen met collega-betrokkenen

Tijdens het inspirerende workshopprogramma – met inbreng van de lidorganisaties van het Deltaplan Dementie – krijgt u de gelegenheid om u te verdiepen in de onderwerpen die u in het bijzonder aanspreken. Op de informatiemarkt kunt u kennismaken en ervaringen uitwisselen met collega-betrokkenen uit het dementieveld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Schouten via communicatie@deltaplandementie.nl

Meer informatie over dementie

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '855' in onderstaand controle veld.

1 reactie geplaatst
 • maria van der kogel

  schreef op 26 okt 2016

  jammer dat er niet aan mantelzorgers is gedacht, die net zo hard info over dementie kunnen gebruiken en kunnen uitwisselen met hun eigen,meestal gedurende lagere tijd opgedane kennis omtrent deze vreselijke ziekte. Als mantelzorger heb ik in het verpleeghuis waar mijn 95-jarige moeder verbijft - zij mist korte termijngeheugen - grote behoefte aan eigen inlogmogelijkheid via b.v. een portaal,

  om dagelijks de biezonderheden over mijn moeder te weten te komen: Voelt ze zich goed, heeft ze geen hoofdpijn, heeft ze fruit gehad al (meestal maak ik datklaar als ik er ben) is ze gedouched, etc. etc. Belangrijke vragen die mij als mantelaar gerust stellen

  en mij ontslaan van de stress omtrent het zorgen voor mijn moeder.

  Nu ben ik afhankelijk van mondeling bijpraten wat vaak te laat is voor mij om nog iets bij te kunnen dragen aan nog betere zorg voor mijn moeder.

  Zorgmedewerksters zijn niet altijd aanwezig als ik mijn moeder bezoek, mails van mij aan de zorg/arts/therapeut worden niet beantwoord door tijdgebrek. Snap ik hoor.

  Maar, zo blijf ik als mantelzorger verstoken van broodnodige info die direct te maken heeft met KWALITEIT VAN LEVEN voor clienten met dementie, immers die info komt nooit van de dementiepatienten zelf, in dit geval mijn moeder.

  Zelf inloggen in het ITsysteem om mee te lezen en te reageren ontlast de zorg en heeft altijd te maken met en invloed op kwaliteit van leven voor de dementiepatient

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten