Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Leergemeenschap Lokaal Samenwerken / Vroegsignalering

Samen werken aan goede ondersteuning voor ouderen

Bent u ook bezig met verbetering van de ondersteuning aan ouderen door meer samen te werken met collega’s uit andere disciplines? Bent u daarvoor op zoek naar goede voorbeelden, inspirerende ideeën en kunt u daarbij ondersteuning gebruiken? Doe dan mee aan de leergemeenschap Lokaal Samenwerken / Vroegsignalering van BeterOud.

De volgende bijeenkomst is donderdag 31 maart 2016 in Utrecht. Door de grote hoeveelheid aanmeldingen zitten de bijeenkomsten vol. Aanmelden is niet meer mogelijk. Wel kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst.

Leren met elkaar in een leergemeenschap

In een leergemeenschap gaat u tijdens 3 bijeenkomsten met elkaar aan de slag. Per bijeenkomst krijgt u inzicht in succesvolle projecten van het Nationaal Programma Ouderenzorg en andere goede voorbeelden. Daarnaast ligt de focus op het onderling uitwisselen van praktijkervaringen en het samen zoeken naar verbeteringen.

Wanneer: er zijn drie bijeenkomsten gepland: 31 maart, 22 juni en 4 november 2016.
Waar: Mammoni, Mariaplaats 14, 3511 LJ Utrecht.
Voor wie: professionals in zorg & welzijn en actieve ouderen die met lokaal samenwerken bezig zijn in de praktijk en handvatten willen hebben om het verder te ontwikkelen.
Kosten: deelname is gratis.

Inschrijven voor de wachtlijst

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Programma 31 maart

12:30 uur: Inloop met lunch
13:00 uur: Opening en inleidingen
14:45 uur: Uitwisseling over de rol van de huisartspraktijk aan de hand van eigen praktijk en hoe deze is te optimaliseren
16.15 uur: Afsluiting met inventarisatie wensen en vragen voor volgende bijeenkomsten

Volgende bijeenkomsten

De precieze invulling van de volgende bijeenkomsten op 22 juni en 4 november staat nog niet vast. Die geven we samen met deelnemers vorm.

Wat vraagt BeterOud van deelnemers?

  • Deelname aan de 3 bijeenkomsten van de leergemeenschap.
  • Actieve inbreng van praktijkervaringen, ideeën en vragen.
  • Bereid zijn enige voorbereiding te doen.

Meer informatie

U kunt meer informatie vinden op de website van BeterOud. Ook kunt u contact opnemen met Els Hofman van Movisie: e.hofman@movisie.nl.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '648' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten