Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Leernetwerk Leven in vrijheid

In het leernetwerk kijkt u samen met collega’s uit andere organisaties naar ervaringen, dilemma’s en goede voorbeelden

Hoe laat u de regie bij de cliënt op een manier die recht doet aan zijn mogelijkheden? Zonder dat zijn veiligheid in het geding is? Bestaan er minder ingrijpende alternatieven voor de vrijheidsbeperkende maatregelen die nu worden gebruikt? Kom erachter in het leernetwerk Leven in vrijheid.

In het leernetwerk van Vilans en ActiZ kijkt u samen met collega’s uit andere organisaties naar ervaringen, dilemma’s en goede voorbeelden. U leert vooral door de uitwisseling met collega’s uit andere zorgorganisaties. Op basis van behoeften uit de groep worden, naast het uitwisselen van persoonlijke ervaringen, experts uit het veld uitgenodigd.

Wanneer

Leernetwerk Leven in vrijheid bestaat uit drie bijeenkomsten van een dagdeel (13.00 -17.00 uur). De bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht. Locatie wordt nader bekend gemaakt.

Dagdeel 1: 12 november 2015
Dagdeel 2: 15 december 2015
Dagdeel 3: 14 januari 2016

Voor wie

Leernetwerk Leven in vrijheid is voor projectleiders en andere ‘trekkers’ die werken aan het vergroten van eigen regie en vrijheid van cliënten in verpleeg- en verzorgingshuizen of bij thuiszorg. Minimaal 2 professionals per organisatie, bij voorkeur een lijnmanager en een inhoudelijk medewerker (arts, gedragskundige, persoonlijk begeleider of kwaliteitsmedewerker).

Kosten

De kosten bedragen € 900,- voor 2 personen per organisatie en € 400,- per elke volgende deelnemer van een organisatie.

Bekijk de flyer van leernetwerk Leven in vrijheid

Meer informatie over vrijheidsbeperking

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '34' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten