Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Masterclass - Thuiszorgtechnologie voor ouderen

Technologie is de toekomst en kan een rol spelen, waarbij menselijke zorg altijd voorop dient te staan

Masterclass - Thuiszorgtechnologie voor ouderen

Welke thuiszorgtechnologieën werken in de praktijk en hoe anticipeert u op de toekomst? Er zijn enorm veel mogelijkheden en deze komen tijdens de masterclass Thuiszorgtechnologie voor (kwetsbare) ouderen aan bod. In 4 bijeenkomsten leert u alles over de verschillende mogelijkheden.

Mensen met een zwaardere zorgvraag moeten (en willen) langer zelfstandig thuis blijven wonen. Mantelzorgers raken steeds meer overbelast. De uitdagingen bij deze huidige ontwikkelingen zijn groot en vragen om fundamentele aanpassingen. Technologie is de toekomst en kan een rol spelen, waarbij menselijke zorg altijd voorop dient te staan.

Wanneer: 13 oktober 2016, 17 november 2016, 15 december 2016 en 19 januari 2017
Waar: Wordt nog bekend gemaakt (in de buurt van Utrecht CS)
Voor wie: Abonnees van Kenniscirkel Domotica Wonen en Zorg en voor zorgprofessionals werkzaam in de thuiszorg
Kosten: Deelname is gratis voor organisaties die abonnee zijn van Kenniscirkel Domotica en voor niet-abonnees bedraagt de prijs € 1100,- per deelnemer

Inhoud Masterclass Thuiszorgtechnologie

Wij nemen u mee in de technologische mogelijkheden in de thuiszorg. Verschillende zorgorganisaties laten u praktijkvoorbeelden zien. Hoe gaan zij om met de technologische veranderingen? We zoomen niet alleen in op de toekomst, maar ook waar u nu rekening mee moet houden. U hoort aan welke randvoorwaarden de inzet van technologie moet voldoen en krijgt inzicht en begeleiding bij de inkoopspecificaties en financiering van thuiszorgtechnologie bij zorgverzekeraars.

Bekijk het volledige programma

Prijsvraag

Daarnaast wordt ook uw kennis getest. Gedurende de 4 verschillende masterclasses worden per masterclass 3 vragen gesteld. Diegene met de meest correcte antwoorden aan het einde van alle masterclasses ontvangt een eHealth-prijs die direct ingezet kan worden bij de doelgroep kwetsbare ouderen.

Meer informatie over thuiszorgtechnologie

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '227' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten