Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Matchmaking event Inclusieve Samenleving

Zorg en startups werken samen aan een samenleving die openstaat voor iedereen

Hoe komen we tot een inclusieve samenleving waar kwetsbare ouderen en mensen met een beperking gezond en veilig leven? In zo'n samenleving hoort iedereen erbij en kan iedereen meedoen. Welke rol kunnen technologie en innovatieve startups hierin vervullen? We organiseren samen met UtrechtInc. het matchmaking event Inclusieve samenleving, waar zorg en startups samenkomen om te werken aan een samenleving die openstaat voor iedereen. Doet u ook mee?

Meet up event Inclusieve Samenleving

Wanneer: Donderdag 28 september, 14.00 - 17.00 uur
Waar: Utrecht
Voor wie: Zorgorganisaties in de VVT en gehandicaptenzorg en innovatieve startups
Kosten: Deelname aan bijeenkomsten is gratis, wel graag aanmelden

Aanmelden

Programma

Laat u tijdens dit event inspireren door de mogelijkheden van technologie en wat een startup voor u kan betekenen. Zorgorganisaties en startups pitchen hun product, probleem of prototype met betrekking tot inclusieve samenleving: meedoen, welkom zijn, waardering krijgen en eigen keuzes kunnen maken. Via speeddates gaat u vervolgens in gesprek met elkaar hoe we de ambitie ‘inclusieve samenleving’ waar kunnen maken.

Voorbereiding
Geef per organisatie een korte pitch van 1 minuut hoe u werkt aan meer inclusie met behulp van technologie. Of geef in 1 minuut aan waar u tegen aanloopt en hulp bij kunt gebruiken.

Ambitie Technologie

In 2017 gaan we meer met het veld programmeren en samenwerken. We nodigen mensen gedurende het jaar uit om ideeën in te sturen om de zorg te verbeteren. In februari zijn we van start gegaan met de ambitie ‘Technologie maakt het leven zoveel menselijker’. In deze ambitie werken we onder andere aan een inclusieve samenleving. Het uitgangspunt voor dit initiatief is de focus op positieve gezondheid en kijken naar talenten en mogelijkheden van wat mensen nog kunnen.

Meer informatie over technologie in de zorg

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '51' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten