Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

NPO-bijeenkomst Vroegsignalering, Even Buurten en SamenOud

Een leergemeenschap biedt u een platform om vragen en ervaringen in te brengen en deskundigheid van anderen te benutten.

Bent u bezig met een aanpak om kwetsbare ouderen van goede zorg te voorzien? Hoe zij langer thuis kunnen wonen op een prettige en verantwoorde wijze? Projecten van het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO) zijn met dit doel ontwikkeld en bieden veel handvatten en materialen die u kunnen helpen.

Vindt u het prettig om daarover met deskundigen, vakgenoten en ouderen kennis te halen en te delen? Sluit dan dinsdag 12 mei aan bij de bijeenkomst van de leergemeenschappen Vroegsignalering, Even Buurten en SamenOud, georganiseerd door het consortium CBO/Movisie/Vilans.

Wanneer: Dinsdag 12 mei vanaf 12:30 uur
Waar: La Place Vergadercentrum Utrecht
Voor wie: Projectleiders, beleidsmedewerkers, managers en actieve ouderen
Kosten: Gratis

Aanmelden

Programma

U wilt aan de slag met de implementatie van een NPO-project of bent hier nieuwsgierig naar. In een leergemeenschap ontmoet u anderen die in hetzelfde project concrete stappen willen zetten om dit in te voeren in hun regio. Een leergemeenschap biedt u een platform om vragen en ervaringen in te brengen en deskundigheid van anderen te benutten. Ook vergroot u hiermee uw netwerk.

Op 12 mei staan er 3 leergemeenschappen centraal: Vroegsignalering en de projecten Even Buurten en SamenOud.

Leergemeenschap Vroegsignalering

Deze leergemeenschap is bedoeld voor projectleiders, beleidsmedewerkers, managers, zorgprofessionals en actieve ouderen die vroegsignalering in hun omgeving willen verbeteren en op zoek zijn naar meer informatie over dit thema en gebruikte methodieken binnen het NPO.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over vroegsignalering en over een aantal projecten binnen het NPO dat hier verband mee houdt. U gaat met andere deelnemers in gesprek over welke knelpunten u ervaart en wat er nodig is om die knelpunten op te lossen. Bekijk het volledige programma.

Leergemeenschap Even Buurten

Deze leergemeenschap is bedoeld voor projectleiders, beleidsmedewerkers, zorgprofessionals en actieve ouderen die met Even Buurten aan de slag gaan of dit overwegen. Tijdens deze bijeenkomst komt u meer te weten over hoe Even Buurten in de praktijk verloopt.

Wat is de rol van de diverse betrokkenen, zoals de spillen, wie zijn belangrijke partners en hoe ervaren ouderen het zelf? U gaat met andere deelnemers in gesprek over wat de betekenis van Even Buurten voor uw omgeving is en wat nodig is voor implementatie. Bekijk het volledige programma.

Leergemeenschap SamenOud

Deze leergemeenschap is bedoeld voor projectleiders, beleidsmedewerkers,managers en actieve ouderen die zich meer willen verdiepen in de aanpak van SamenOud en de werkzame bestanddelen. In de bijeenkomst is er gelegenheid om in te gaan op de ervaringen met SamenOud, bijvoorbeeld binnen het Ouderenzorg team en bij de betrokkenheid van de zorgverzekeraar.

 Met andere deelnemers brengt u in kaart wat u kunt doen om de implementatie vorm te geven. Bekijk het volledige programma.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '809' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten