Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Paul Cremers Lezing over besturen in de zorg: balanceren voor gevorderden

Mark van Twist vertelt over de spanning tussen disciplinerende kaders en professionele ruimte

Donderdag 6 april 2017 vertelt professor Mark van Twist over de spanning tussen disciplinerende kaders en professionele ruimte. Hij heeft onderzoek gedaan naar dit thema en weet er dus alles over te vertellen

Een ware balanceer-act is aan de orde van de dag in de zorg. En alsof dat nog geen uitdaging genoeg is, heeft de koorddanser ook te maken met stevige klimatologische omstandigheden: de politiek zit er bovenop, de activiteiten zijn maximaal zichtbaar, de onzichtbare hand van de inspectie wordt danig gevoeld, de samenleving verwacht veel, de arbeidsmarkt is weerbarstig, geld blijft schaars, et cetera. Genoeg wind om de koorddanser verkrampt en verstild te laten, terwijl actie en voortgang gewenst is. Van Twist geeft ons handvaten om rigiditeit plaats te laten maken voor beweging, risicomijdend gedrag voor bravoure en verslagenheid voor kracht! Een must-hear en een unieke kans het gesprek met elkaar hierover te voeren.

Wanneer: 6 april 2017 om 15.30 tot 20.00 uur
Waar: Zalmhuis, Rotterdam
Voor wie: Bestuurders in de zorg
Kosten: € 195,- inclusief diner en drank

Aanmelden

U kunt zich ook aanmelden door een e-mail sturen naar: pcl@leeuwendaal.nl.

Nieuwe denken in de zorg bevorderen

De bijeenkomst wordt georganiseerd door het Paul Cremers comité. Vilans-adviseur Stannie Driessen maakt deel uit van dit comité.

De Paul Cremers Lezing is erop gericht om enerzijds het nieuwe denken in de zorg te bevorderen en anderzijds juist in deze sectoren menselijke waardigheid de kern te laten zijn.

De jaarlijkse Paul Cremers Lezing is een eerbetoon aan een zeer gewaardeerd ‘andersdenker’ in de zorg die in 2002 overleed: Paul Cremers. Adri van Osch, lid Raad van Bestuur Brabantzorg en gitarist, zal de lezing muzikaal ondersteunen.


Bekijk hier het volledige programma

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '101' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten