Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Bijeenkomst - Platform Sociale Netwerken

Help mensen met beperkingen bij het opbouwen en versterken van hun sociale contacten

Hoe kunt u werken aan duurzaam opbouwen en in stand houden van sociale netwerken? Actief kennis en ervaringen delen met elkaar.

Tijdens de bijeenkomst verzamelen we (leer-) ervaringen van de deelnemers, bij het opzetten en in stand houden (duurzaamheid) van sociale netwerken binnen en buiten zorginstellingen.

De bijeenkomst van platform sociale netwerken op 16 juni gaat NIET door in verband met te beperkt aantal aanmeldingen. U kunt zich niet meer aanmelden. Op 6 oktober vindt de volgende bijeenkomst plaats. Houd de site in de gaten voor meer informatie.

Bijeenkomst - Platform Sociale Netwerken

Programma Platform Sociale Netwerken

Gespreksleider: Hans van der Wielen

In actieve werkvormen verzamelen we kennis over:

  • Wat was uw aanpak?
  • Wat was het effect?
  • Hoe verklaart u dat?
  • Wat zijn ‘werkzame elementen’?
  • Wat kunnen anderen leren van uw aanpak?
  • Hoe zouden anderen uw aanpak zelf toepassen?

In deze leer- en kennissessie met actieve werkvormen gaan we met elkaar actief aan de slag. Resultaat is een uitgebreid verslag, een document met kennis en ervaringen van de deelnemers. De bijeenkomst vormt een voorbereiding op de bijeenkomst na de zomer over de stand van zaken van het onderzoek rond werken aan sociale netwerken in Nederland.

Heeft u ervaringen met werken aan sociale netwerken? Wilt u deze ervaringen delen? Wilt u horen welke ervaring anderen hebben? Meld u aan en doe met ons mee!

Over het platform sociale netwerk

Mensen met beperkingen helpen bij het opbouwen en versterken van hun sociale contacten, dat is het doel van het Platform sociale netwerken. Iedereen die zich hierbij betrokken voelt kan zich aansluiten bij het Platform. Zo kunnen we kennis en ervaring met elkaar delen en ervoor zorgen dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de maatschappij. Sinds de oprichting in 2000 heeft het Platform een vaste kern en een grote wisselende interessegroep. Het Platform komt gemiddeld zo'n vier keer per jaar bij elkaar.

Meer weten?

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '326' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten