Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Bijeenkomst - Platform Sociale Netwerken

Help mensen met beperkingen bij het opbouwen en versterken van hun sociale contacten

Hoe werkt u aan duurzaam opbouwen en in stand houden van sociale netwerken? Deel actief kennis en ervaringen met elkaar en krijg de laatste inzichten uit onderzoek naar sociale netwerken.

Tijdens de bijeenkomst verzamelen we leerervaringen van de deelnemers, bij het opzetten en in stand houden van sociale netwerken binnen en buiten zorginstellingen.

Wanneer: vrijdag 2 maart 2018, 10.00–12.30 uur

Waar: Vilans, Catharijnesingel 47 te Utrecht
Voor wie: iedereen die ervaring heeft met werken aan sociale netwerken

Kosten: deelname is gratis

Bijeenkomst - Platform Sociale Netwerken

Behalve op 2 maart zijn er bijeenkomsten op 15 juni en 5 oktober 2018. Informatie over de onderwerpen die dan aan bod komen volgt. Het is nog niet mogelijk om u aan te melden.

Programma Platform Sociale Netwerken

Een sociaal netwerk is voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) van cruciaal belang voor de kwaliteit van leven en om mee te doen in de samenleving. Tot nu toe bestond er geen gedetailleerd beeld van de netwerken van mensen met LVB vanuit hun eigen perspectief.

Onderzoek naar sociale netwerken

Ida van Asselt-Goverts maakte deze presentatie over sociale netwerken van mensen met LVB en haar onderzoek daarnaar. Waarom is een sociaal netwerk eigenlijk belangrijk? Wat zijn de kenmerken en welke hulpmiddelen kunt u gebruiken? Naast antwoorden op deze vragen leest u ook resultaten van het vergroten van een sociaal netwerk.

Over het Platform Sociale Netwerken

Mensen met beperkingen helpen bij het opbouwen en versterken van hun sociale contacten, dat is het doel van het Platform Sociale Netwerken. Iedereen die zich hierbij betrokken voelt kan zich aansluiten bij het Platform. Zo kunnen we kennis en ervaring met elkaar delen en ervoor zorgen dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de maatschappij. Sinds de oprichting in 2000 heeft het Platform een vaste kern en een grote wisselende interessegroep. Het Platform komt gemiddeld zo'n 4 keer per jaar bij elkaar.

Meer weten?

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '898' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten