Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Presentatie nieuwe toezichthoudende domotica

Presentatie eindresultaten onderzoek naar nieuwe systemen voor toezichthoudende domotica voor dementiezorg en gehandicaptenzorg

Wij hebben onderzoek gedaan naar de nieuwe systemen voor toezichthoudende domotica in de intramurale dementiezorg en gehandicaptenzorg. Op 13 juni presenteert Kenniscirkel Domotica voor Wonen en Zorg de eindresultaten hiervan en gaat graag met u in gesprek over wat dit voor uw zorgorganisatie betekent.

Een eerste bijeenkomst hierover, in december 2015, kon rekenen op grote belangstelling. Daarom organiseren wij in juni een tweede bijeenkomst. Het programma is iets anders, en u krijgt de meest actuele stand van zaken.

Wanneer: 13 juni 2016, van 13.30 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 13.00 uur.
Waar: Bartholomeus Gasthuis, Lange Smeestraat 40 in Utrecht. Dit is op loopafstand van station Utrecht Centraal
Programma: Bekijk het hele programma op de website van de Kenniscirkel Domotica Wonen en Zorg.
Voor wie: Beleidsfunctionarissen, ICT-professionals en managers werkzaam in de intramurale ouderen- of gehandicaptenzorg
Kosten: Deelname is gratis voor leden van de Kenniscirkel Domotica voor Wonen en Zorg van Vilans. Organisaties zonder abonnement op de Kenniscirkel Domotica betalen €115,- per medewerker. Deze kosten worden in rekening gebracht als na een aanmelding geen afmelding heeft plaatsgevonden.

Let op: Medewerkers van organisaties met een abonnement op de Kenniscirkel Domotica hebben voorrang bij een groter aantal aanmeldingen, met een maximum van 2 deelnemers per aangesloten organisatie.

Aanmelden

Achtergrondinformatie

Presentatie uitkomsten onderzoek

Vilans heeft in 2014 tot en met december 2015 onderzoek uitgevoerd naar wat implementatie van deze nieuwe systemen voor intramurale toezichthoudende domotica voor effecten heeft op draagvlak, doelmatigheid en kwaliteit van zorg. De uitkomsten delen we graag met u tijdens deze bijeenkomst. Ook de nieuwste ontwikkelingen, die wij blijven volgen, delen we op deze dag graag met u.

Ambient Intelligent Technologie

De nieuwe systemen zijn gebaseerd op een nieuw type zorgtechnologie: Ambient Intelligent Technologie (AIT), ook wel bekend als slimme sensortechnologie. Dit zijn een of meerdere kamerdekkende sensoren met slimme software die informatie uit de sensoren interpreteert en analyseert. Zorgorganisaties kunnen deze technologie gebruiken voor monitoring of toezichthouden met een sterk verminderde belasting van het zorgpersoneel.

Meer weten

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '389' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten