Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Een jaar later - Ruimte voor verpleeghuizen

De workshops en presentaties op deze dag zijn gratis voor iedereen die werkzaam of direct betrokken is bij een organisatie voor verpleeghuiszorg

Onlangs werd bekend dat er opnieuw extra gelden vanuit programma Waardigheid en trots beschikbaar zijn. Op 4 juli 2016 kunt u presentaties van zorgverleners bijwonen die gebruik maken van het programma en deelnemen aan door hen gegeven workshops. Naast de eerste resultaten zullen zij u ook bijpraten over dilemma’s die gaandeweg naar voren kwamen. De workshops en presentaties op deze dag zijn gratis voor iedereen die werkzaam of direct betrokken is bij een organisatie voor verpleeghuiszorg.

Wanneer: Maandag 4 juli 2016, van 9.00 tot 17.00 uur.
Waar: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 in Nieuwegein.
Voor wie: Van zorgprofessionals tot mantelzorgers en van cliëntenraadsleden tot zorgkantoren. U hoeft dus (nog) geen deelnemer te zijn aan Waardigheid en trots - Ruimte voor verpleeghuizen.
Kosten: Gratis voor iedereen die werkzaam of direct betrokken is bij een organisatie voor verpleeghuiszorg

Aanmelden

Bekijk het programma en overzicht van alle workshops

Programma Waardigheid en trots

Een jaar geleden hebben ruim 650 locaties van meer dan 150 verpleeghuizen zich een voorstelling gemaakt van hoe de verpleeghuiszorg verbeterd kan worden. Zij hebben cliëntvertegenwoordigers, professionals en anderen overtuigd van hun visie en aanpak. Enthousiast zijn zij aan de slag gegaan om hun droom na te jagen. De zorgverleners hebben bovendien in groepen met elkaar kennis, ideeën, ervaringen uitgewisseld.

Een jaar later - Ruimte voor verpleeghuizen

Resultaten Waardigheid en trots

Nu, ruim een jaar later, zijn er de eerste nieuwe inzichten en resultaten. Het gaat onder meer over het inzetten van vrijwilligers, betrekken van mantelzorg, inzet van technologie en het geven van meer bewegingsruimte van bewoners en persoonsvolgende bekostiging. De resultaten van deze voorhoede van de vernieuwers zijn de eerste voortekenen van hoe de verpleeghuiszorg zich de komende jaren ontwikkelt.

Meer informatie over Waardigheid en trots

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '855' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten