Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Studiedag - De wijkverpleegkundige aan zet

Hoe geeft u de samenwerking met wijknetwerken vorm?

De rol van de wijkverpleegkundige is sinds 1 januari 2015 veranderd. Samen met huisartsen zijn zij nu een belangrijke schakel in de eerstelijnszorg. De grootste verandering is misschien wel dat de wijkverpleegkundige zelf indiceert.

Wat betekenen deze veranderingen voor het werk van wijkverpleegkundigen? Wat gaat goed en wat gaat minder goed? Hoe geeft u de samenwerking met wijknetwerken vorm?
 
Wanneer: woensdag 20 mei 2015 van 10:00 tot 17:00 uur
Waar: Aristo in Utrecht
Voor: wijkverpleegkundigen, (wijk)professionals en hun management in de eerstelijns- en thuiszorg         
Kosten: € 305,- excl. BTW voor wijkverpleegkundigen en € 350,- excl. BTW voor overige deelnemers

Aanmelden

Uitgelicht uit het programma

Om 15:15 uur geeft Lidewij Vat, adviseur lokaal organiseren bij Vilans, de lezing ‘Van zorgen voor naar zorgen dat’.

De manier waarop we denken over zorg is erg aan het veranderen. Naast dat er minder geld is  willen we meer kijken wat mensen nog wel kunnen  in plaats van wat ze niet kunnen. Het moet dus anders, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Zorgbalans, de gemeente Haarlem en Vilans hebben, samen met bewoners, vrijwilligers een aantal andere organisaties een pilot gedaan om antwoorden te vinden.

Centraal tijdens de sessie staat: hoe werkt u samen met informele zorg? Hoe kunt u meer aandacht geven aan zelfredzaamheid en eigen kracht? Welke instrumenten kunt u benutten? Welke rol pakt u en hoe doet u dit samen? Deelnemers kunnen na de sessie concreet aan de slag met tips en tools om te komen tot nieuwe arrangementen in hun wijk.

Bekijk het volledige programma

Meer weten?

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '119' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten