Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Oratie Mirella Minkman en Symposium governance in langdurende zorg

Dit symposium wordt ter gelegenheid van de aansluitende oratie van Prof. dr. Mirella Minkman georganiseerd

Komt u ook naar het symposium ‘Innovatie van organisatie en governance in de langdurende zorg’? Dit symposium wordt ter gelegenheid van de aansluitende oratie van Prof. dr. Mirella Minkman georganiseerd, die met de leerstoel ‘Innovatie van organisatie en governance van integrale langdurende zorg’ verbonden is aan het GovernanceLAB van TIAS School for Business and Society.

Wanneer: Vrijdag 10 maart 2017, 13.30 - 15.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur). Aansluitend bent u van harte welkom op de oratie van Prof. dr. Mirella Minkman 16.15 - 17.00 uur.

Locatie

Symposium

Faculty Club (naast terrein Tilburg University)
Warandelaan 3
5037 AB Tilburg

Oratie

Tilburg University
Gebouw C (Cobbenhage), Aula
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg

Deelname aan het symposium is kosteloos.
Het symposium is vol. U kunt zich niet meer aanmelden.

Programma

Tijdens het symposium begeleidt Prof. dr. Mijntje Lückerath, hoogleraar Corporate Governance, als dagvoorzitter een tweetal presentaties van ons en TIAS. Presentaties en reflectie van de aanwezigen leiden tot een aantal aanbevelingen voor de komende kabinetsperiode op het terrein van vernieuwing en verandering in governance en organisatie van de zorg.

 • 13.00 uur Ontvangst met koffie 
 • 13.30 uur Welkom door de dagvoorzitter, Prof. dr. Mijntje Lückerrath, hoogleraar Corporate Governance, Tilburg University, TIAS School for Business and Society
 • 13.40 uur Bijdrage TIAS Netwerkgovernance is supergovernance. De praktijk van passend onderwijs’ door Prof. dr. Edith Hooge, hoogleraar governance in eductaion, TIAS. Kan de zorg leren van het onderwijs, of andersom? Kruisbestuiving over vakgebieden heen. 

  • Intermezzo: Presentatie en uitreiking nieuwe Vilans publicatie ‘Koplopers aan het woord’ Door Mirella Minkman (TIAS/Vilans) en Monique Spierenburg (Vilans)
 • 14.10 uur Bijdrage Vilans ‘I want to break free: de governance uitdaging van de zorg' door Prof. dr. Henk Nies en Monique Spierenburg MSc, Vilans. Ervaringen uit de zorg en de rol van burgers in het veranderende speelveld.
 • 14.30 uur Discussie in subgroepen onder leiding van: 
  • Annelies Versteegden, voorzitter Raad van Bestuur Vilans
  • Louis Houwen, hoogleraar privaat en publiek ondernemingsrecht, TIAS
  • Josephine de Zwaan, advisor Fairphone, toezichthouder
 • 15.30 uur Sluiting symposium door de dagvoorzitter
  Naar andere Auditorium Universiteit Tilburg voor de oratie
 • 16.00 uur Oratie Prof. dr. Mirella M.N. Minkman

Meer informatie over governance

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten