Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Vakbeurs Zorgtotaal

Wij dragen bij met workshops over Vernieuwend Zorgen en Samenwerken met mantelzorgers.

De vakbeurs Zorgtotaal is dé beurs voor professionals werkzaam in de zorg. Hier vindt u een compleet aanbod van de nieuwste producten, technieken en diensten voor de intramurale- en thuiszorg. Er zijn naast de vele exposanten ook inhoudelijke sessies en demonstraties die u kunt bijwonen. 

Gelijktijdig met de vakbeurs Zorgtotaal vindt ook de vakbeurs Zorg en ICT plaats. U kunt hier ook gratis aan deelnemen.

Wanneer

18 t/m 20 maart 2015 van 10.00-17.00 uur.

Waar

Jaarbeurs in Utrecht.

Voor wie

Zorgprofessionals, Algemeen management, directie, facilitair managers, financieel managers, ICT-professionals en medische staf.

Programma

Op 18 maart verzorgt Jeroen Schumacher twee keer de workshop 'Vernieuwend Zorgen'. Wie is uw cliënt van de toekomst? Hoe ziet de zorgmedewerker die daarbij hoort er uit? Wat zijn de belangrijkste thema's voor de zorgmedewerker in verandering? Wat is er te leren op deze thema's? Allemaal vragen die aan de orde komen in een dynamische workshop voor zorgmedewerkers en hun teams.

Daarnaast geven Evelien Siegerink en Marleen van Overstraten op 19 en 20 maart de workshop 'Samenwerken met mantelzorgers'. Tijdens deze workshop delen zij kennis, innovaties en ervaringen met u over het veranderende samenspel tussen cliënten, mantelzorgers en beroepskrachten.

Kosten

Gratis

Aanmelden

u kunt u gratis aanmelden via de website van Zorgtotaal.

Lees ook het artikel Slimme sensortechnologie voor verantwoorde nachtzorg

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '591' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten