Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Vilans KICK-protocollendag

Wie wordt er beter van een protocol?

Tijdens deze Vilans KICK-protocollendag gaan we aan de slag met de vraag hoe u protocollen voor meer doelen gebruikt. Bijvoorbeeld als u meer aandacht wilt besteden aan hygiëne binnen uw organisatie.

Of als u de overdracht wilt verbeteren als een cliënt van huis naar het ziekenhuis gaat of als u beter met elkaar wilt samenwerken. Het programma bestaat uit lezingen en praktische workshops.

Een protocol helpt u wanneer u een handeling lang niet hebt uitgevoerd of wanneer u op de hoogte wilt blijven van de laatste zorgontwikkelingen. Maar protocollen kunt u voor meer doelen gebruiken dan u denkt. Door ze breder in te zetten verbetert u de zorg voor de cliënt en professional. 

Wanneer: Vrijdag 16 juni 2017
Waar: Beatrixgebouw Jaarbeurs in Utrecht
Voor wie: Iedereen die werkt met Vilans KICK-protocollen, maar ook voor iedereen die is geïnteresseerd in de protocollen en vrijblijvend meer informatie wil hebben
Kosten: €195,- voor leden en €225,- voor niet-leden

Aanmelden

Vilans KICK-protocollendag

Wat levert de Vilans KICK-protocollendag op?

Een snelle oriëntatie op de breedte van de Vilans KICK-protocollen naar de context (waaronder actuele wetgeving), vaardigheden (ordening, inhoud en dagelijks gebruik van protocollen) en aspecten van de invoering (de implementatieaanpak). Daarnaast de unieke mogelijkheid tot ‘gluren bij de buren’. Het uitwisselen van kennis van en ervaringen met de Vilans KICK-protocollen.

VIlans KICK-protocollendag 2017 is geaccrediteerd door Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals

Vilans KICK-protocollen

Vilans ontwikkelt, onderhoudt en beheert protocollen sinds 1996. We doen dit voor 400 zorgorganisaties en onderwijsinstellingen. We kunnen de verschillen tussen protocollen, richtlijnen en andere actuele informatie snel in kaart brengen en analyseren. We weten waar medewerkers tegenaan lopen bij het toepassen. Lees meer over hoe Vilans KICK-protocollen opleidingen en instellingen helpen.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '566' in onderstaand controle veld.

2 reacties geplaatst
 • Emerentia Grootscholten

  schreef op 31 mrt 2016

  Beste Gerard,

  Bedankt voor je reactie. Tijdens de Vilans KICK protocollendag worden, naast het delen van kennis, ook verdiepende workshops georganiseerd om kennis te halen. Wij denken dit jaar weer een interessant programma te hebben met een actueel thema “Help mijn cliënt wijkt af”. Dit symposium wordt kostendekkend georganiseerd.

  Groet Emerentia Grootscholten, Projectleider KICK-congres

 • Gerard Suanet

  schreef op 29 mrt 2016

  Beste

  Wil best meningen en kennis delen

  Maar we delen al een abbonement

  Lijkt mij niet nodig dubbele kosten in rekening te brengen

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten