Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Webinar - Goed in gesprek in de zorg

Met de hervorming in de langdurende zorg wordt de zorg nog meer maatwerk.

Communicatie is de basis voor een goede samenwerking met mantelzorgers. Ook om mantelzorgers te kunnen ondersteunen en faciliteren is goede communicatie essentieel. Met de hervorming in de langdurende zorg wordt de zorg nog meer maatwerk. Voor zorgmedewerkers betekent dit dat zij opnieuw in gesprek moeten met cliënten, familie, mantelzorgers en collega’s.

Welke afspraken willen we vanwege alle veranderingen herzien, welke willen we behouden en hoe kunnen we vanuit gelijkwaardigheid met elkaar daarover communiceren? Tweerichtingsverkeer, respect en aandacht zijn essentieel voor goede communicatie. Maar hoe pakt u dat aan in de praktijk? Kennisplein Zorg voor Beter organiseert in samenwerking met In voor Mantelzorg het webinar ‘Goed in gesprek in de zorg’.

Wanneer: Woensdag 6 mei 2015 van 12.00 tot 12.30 uur.

Aanmelden

Over het webinar

Tijdens dit webinar:

  • hoort u wat de basis is van een goed gesprek, waar miscommunicatie kan ontstaan en hoe u hier rekening mee kunt houden.
  • kunt u vragen stellen over uw eigen (werk)situatie.
  • krijgt u tips over praktische materialen voor het voeren van een goed gesprek.

Het webinar wordt gegeven door Henry Mostert, expert in het ‘Goed in Gesprek’.

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '606' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten