Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Ziet u beren op de weg bij zorgtechnologie?

Technologie voorziet de zorgverlener van meer informatie waardoor hij betere toezichthoudende zorg kan verlenen

Technologie ontwikkelt zich erg snel binnen de gezondheidszorg. Het voorziet de zorgverlener van meer informatie waardoor hij betere toezichthoudende zorg kan verlenen. Maar hoe past u technologie nou toe binnen uw bestaande zorgproces?

Ziet u beren op de weg bij zorgtechnologie?

Levert het daadwerkelijk efficiency op? Kan iedereen er mee werken? Zien medewerkers wel de meerwaarde, of ervaren zij technologie als een bedreiging voor goede zorg, hun beroep of de privacy?

Zorgtechnologie

Wij ontwikkelden een interactieve theatervoorstelling 'Beren op de weg bij Zorgtechnologie'. Yvonne de Jong, expert Familieparticipatie, brengt de 'Beren' in beeld. Jan Thie, expert eHealth, gaat met het publiek in gesprek en biedt handvatten om met zorgtechnologie aan de slag te gaan. Beiden zijn werkzaam bij Vilans.

Na afloop bent u zich in grote lijnen bewust van de technologische ontwikkelingen nu en in de nabije toekomst en de impact daarvan op de zorg en op uw werk. Hopelijk gaat u naar huis met een gezonde nieuwsgierigheid naar het toepassen van technologie.

Interesse of meer weten? Neem contact op met Yvonne de Jong.

U kunt de theatervoorstelling Beren op de weg bij Zorgtechnologie onder andere bijwonen tijdens een event van Ascom op 31 januari 2017 bij zorgorganisatie Archipel in Eindhoven en op 3 februari 2017 bij zorgorganisatie Coloriet in Lelystad. Lees meer informatie over het Ascom event.

Meer informatie over zorgtechnologie

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '516' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten