Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Ziet u beren op de weg bij zorgtechnologie?

Technologie voorziet de zorgverlener van meer informatie waardoor hij betere toezichthoudende zorg kan verlenen

Technologie ontwikkelt zich erg snel binnen de gezondheidszorg. Technologie voorziet de zorgverlener van meer informatie waardoor hij betere toezichthoudende zorg kan verlenen. Maar hoe past u technologie nou toe binnen uw bestaande zorgproces?

Deze bijeenkomst is verzet naar januari/februari 2017. De definitieve datum volgt.

Levert het daadwerkelijk efficiency op? Kan iedereen er mee werken? Zien medewerkers wel de meerwaarde, of ervaren zij technologie als een bedreiging voor goede zorg, hun beroep of de privacy? Samen met Ascom kijken we op een interactieve manier naar deze beren op de weg.

Wanneer: Januari/februari 2017. Definitieve datum volgt
Waar: 't Zand Maarssen, Harmonieplein 4, Maarssen
Voor: Zorginhoudelijk betrokkenen
Kosten: Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden, wij vragen u echter serieus om te gaan met uw aanmelding en vooraf uw agenda te checken op beschikbaarheid

Meld u aan

Het event belooft een bijzondere middag te worden! Na afloop bent u zich in grote lijnen bewust van de technologische ontwikkelingen nu en in de nabije toekomst en de impact daarvan op de zorg en op uw werk. Hopelijk gaat u naar huis met een gezonde nieuwsgierigheid naar het toepassen van technologie.

Interactieve theatervoorstelling

We ontvangen u met een heerlijke lunch en starten de middag met een interactieve theatervoorstelling waar Vilans-adviseurs Yvonne de Jong en Jan Thie de kijkers een spiegel voorhouden.

Tijdens de pauze kunt u onder het genot van een drankje in gesprek gaan met collega's. Of u bekijkt demonstraties van oplossingen. Graag laten wij u zien hoe technologie in de praktijk werkt.

Thema Beren op de weg bij zorgtechnologie

Na de pauze mag u zelf aan de slag met een aantal stellingen. U kunt met collega's uit de zorg van gedachten wisselen over het thema Beren op de weg bij zorgtechnologie. We sluiten af met een hapje en een drankje.

Bekijk het volledige programma

Meer informatie over zorgtechnologie

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '116' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten