Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Zorg & ICT Beurs

Leg uw vraag voor aan 1 van onze eHealth experts en kom naar de presentatie 'Ja gebruikersonderzoek! Maar hoe?' van Sandra Suijkerbuijk

De Zorg & ICT beurs staat dit jaar in het teken van ontwikkelingen op het gebied van mensgerichte zorginnovatie. En daar zijn we erg blij mee. Tot nu toe worden eindgebruikers maar beperkt betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van technologie. Dat kan anders! Onze eHealth-experts vertellen graag hoe. Bezoek onze stand op de Zorg & ICT beurs en kom 7 april naar de presentatie 'Ja gebruikersonderzoek! Maar hoe?' van onze collega Sandra Suijkerbuijk.

Wanneer: 5 t/m 7 april 2016
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Kosten: gratis

Meer informatie staat op de website van Zorg & ICT.

Unieke kans: stel uw vraag aan onze eHealth experts!

Heeft u een vraag over eHealth of technologie in de langdurige zorg? Bijvoorbeeld over onderzoek, ontwikkeling of implementatie van domotica, zorg op afstand, ECD’s, EPD’s, apps of andere zorginnovaties. Maak dan nu een afspraak om tijdens de beurs uw vraag voor te leggen aan één van onze eHealth experts. Geef aan wanneer u op de beurs 15 minuten met één van onze experts wilt sparren.

Maak een afspraak

Presentatie: Ja gebruikersonderzoek! Maar hoe?

Goede technologie ontwikkelen voor mensen met een cognitieve beperking is lastig. Echt ‘user-centered design’ wordt voor mensen met bijvoorbeeld dementie nog maar mondjesmaat toegepast, terwijl zij juist geholpen zouden zijn bij technologische hulpmiddelen.

Er zijn tal van methodes om wensen en behoeftes van mensen in kaart te brengen en te vertalen naar ontwerprichtingen of prototypes. Maar hoe ontwerpt u gebruiksgericht als de gebruiker moeite heeft met zijn wensen en behoefte kenbaar te maken door middel van reguliere onderzoeksmethoden (zoals interviewen en focusgroepen)? Sandra Suijkerbuijk laat tijdens haar presentatie een aantal onderzoeksmethodes zien die worden toegepast om deze wensen en behoeftes op te halen bij verschillende doelgroepen: zoals probe kits, dagboeken, paper prototyping en mensen met dementie in het ontwerpteam.

De presentatie is op 7 april in theater 5 om 14.30 uur. Wilt u meer informatie of zich inschrijven voor de beurs en deze presentatie? Klik dan op de button hieronder.

Meer informatie en inschrijven

Meer weten?

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '940' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten