Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Contact

Wij zijn gevestigd in het centrum van Utrecht

Vilans
p/a Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht
030 - 7892300
info@vilans.nl

Volg ons op Facebook
Volg ons op LinkedIn
Volg ons op Twitter

Bekijk de locatie van Vilans op Google Maps.

Routebeschrijving per openbaar vervoer

Vilans is in de directe omgeving van Utrecht CS gevestigd, dus goed bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf de stationshal loopt u Hoog Catharijne in. Volg de borden met ‘Binnenstad’ en ‘Vredenburg’ totdat u een bordje met ‘Catharijnesingel’ ziet. Ga hier naar rechts en neem de trap of lift naar beneden. Hier gaat u naar buiten, u komt dan op de Catharijnesingel. Ga rechtsaf en steek de Westerstraat over. U vindt Vilans na 25 meter aan uw rechterhand.

Voor mensen die geen trappen kunnen lopen

Volg de aanwijzingen hierboven tot u Hoog Catharijne uitkomt. U gaat meteen rechtsaf de Westerstraat in. Ga na ongeveer twintig meter linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als u aanbelt, zorgt de receptie ervoor dat de deur automatisch wordt geopend. U kunt met de lift naar de begane grond, waar de receptie is.

Routebeschrijving per auto

Komt u met de auto? Dan kunt u (betaald) parkeren in de parkeergarages P1 en P2 in de Spoorstraat.

Vanuit Arnhem (A12)
Volg Ring Utrecht-zuid. Neem afrit nummer 17 richting Utrecht. Ga aan het eind van de afslag rechtsaf de Europalaan in. Rijd alsmaar rechtdoor (u neemt twee rotondes) tot u een T-splitsing bereikt. Daar slaat u rechtsaf de Weg der Verenigde Naties in. Deze loopt door in de Graadt van Roggenweg. Rechtdoor rijden, borden Centrum volgen. U rijdt dan de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnebaan op. Meteen na de bocht de rechterrijstrook blijven volgen (niet de tunnel inrijden). Na de volgende verkeerslichten parkeren in een van de parkeergarages (P1 en P2 in de Spoorstraat) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel.

Vanuit Hilversum (A27)
Volg op de Ring Utrecht-oost en bij verkeersknooppunt Rijnsweerd de borden Utrecht Centrum. Dit brengt u op de A28. Aan het einde van de A28 gaat u linksaf de Waterlinieweg in. Volg vervolgens de borden Centrum tot op de Catharijnesingel (dus Rubenslaan afrijden en na de Tolsteegsingel linksaf slaan). Ga op de Catharijnesingel niet de tunnel in, maar volg de rechterrijstrook richting Station. Hier loopt de weg even parallel aan de tunnel. Bij de verkeerslichten linksaf slaan. U komt dan op het Stationsplein. Parkeer in een van de parkeergarages (P1 en P2 in de Spoorstraat) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel.

Vanuit Amersfoort (A28)
Volg de beschrijving vanuit de richting Hilversum vanaf de A28.

Vanuit Amsterdam (A2)
Neem de Ring Utrecht-west afrit nummer 7, Oog in Al Volg de borden Utrecht. Na het Amsterdam-Rijnkanaal bij de verkeerslichten rechtdoor, borden Centrum volgen. Vleutenseweg afrijden. Aan het eind daarvan rechtdoor de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnesingel op. Meteen na de bocht blijft u de rechterrijstrook volgen (niet de tunnel inrijden). Na de volgende verkeerslichten parkeren in een van de parkeergarages (P1 en P2 in de Spoorstraat) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel.

Vanuit Den Haag/Rotterdam (A12)
Volg de borden Ring Utrecht-west. Neem vervolgens de eerste afrit (nummer 8), Centrum. Volg de borden Jaarbeurs, steeds rechtdoor over de Martin Luther Kinglaan, de Weg der Verenigde Naties en de Graadt van Roggenweg. Rechtdoor rijden, borden Centrum volgen. U rijdt dan de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnesingel op. Meteen na de bocht de rechterrijstrook blijven volgen (niet de tunnel inrijden). Na de volgende verkeerslichten parkeren in een van de parkeergarages (P1 en P2 in de Spoorstraat) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel.

Vanuit Breda / Den Bosch (A2)
Volg de borden Ring Utrecht-west. Volg vanaf hier de beschrijving vanuit de richting Den Haag / Rotterdam.

Voor mensen die in het bezit zijn van een parkeerkaart Invaliden
Volg de aanwijzingen hierboven tot u op de Catharijnesingel bent. Rijd de Westerstraat in, ter hoogte van Vilans. Ga na ongeveer twintig meter linksaf de parkeerplaats op. Hier vindt u twee invalidenparkeerplaatsen. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als u aanbelt, zorgt de receptie ervoor dat de deur automatisch wordt geopend. U kunt met de lift naar de begane grond, waar de receptie is.

Toegang voor minder validen

De entree voor minder validen vindt u aan de achterzijde van het pand. De parkeerplekken voor minder validen kunt u reserveren via de Servicedesk, telefoon (030) 230 63 33. Via de achteringang van het gebouw kunt u met de lift naar de begane grond. Ook kunt u aan de voorkant van het gebouw contact opnemen met de receptie via de intercom.

Vanaf de entree lopen geleidelijnen naar de liften. In de lift vindt u etagecijfers in braille. Iedere etage is drempelvrij. De deuren zijn breed genoeg voor de draaicirkel van een rolstoel.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten