Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Waarom dit traject

In de gehandicaptenzorg en ouderenzorg zijn veel goede interventies ontwikkeld. Toch zijn ze voor andere professionals vaak moeilijk te vinden of te vergelijken.

In de gehandicaptenzorg en ouderenzorg zijn veel goede interventies ontwikkeld. Toch zijn ze voor andere professionals vaak moeilijk te vinden of te vergelijken. Dat maakt het lastig de kwaliteit te overzien en de voorwaarden voor uitvoering te achterhalen.

Met een erkenningstraject voor interventies in de langdurige zorg willen we inzicht geven in goed onderbouwde en/of effectieve interventies. We maken deze interventies online toegankelijk voor professionals. Daarmee bieden we overzicht in het aanbod én inzicht in de kwaliteit.

Terug naar de interventies

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten