Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Dit is Vilans

Specialist in het ontwikkelen en helpen toepassen van kennis die de langdurende zorg blijvend verbetert

Steeds meer mensen doen een beroep op de langdurende zorg. Betaalbare en goede zorg is dus belangrijk, net als een waardevol leven. Vilans helpt (zorg)organisaties en professionals om de langdurende zorg te vernieuwen en verbeteren. Op meerdere thema's maken wij het verschil.

Langdurende zorg verbeteren

Vilans helpt ervoor zorgen dat:

  • De langdurende zorg wint aan kwaliteit, doelmatigheid en veiligheid.
  • Mensen meer de eigen regie over hun gezondheid en ziekte krijgen.
  • Mensen zo lang mogelijk zelfstandig en zelfsturend blijven.
  • Medewerkers hun werk met bezieling en plezier doen.

Vilans zorgt dat zorg beter werkt.

Strategische koers: Samen, met betekenis voor cliënt en met inzet van technologie

Wij varen de komende jaren een nieuwe koers. Dat is nodig, want de zorg verandert ingrijpend. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, mensen moeten en willen meer voor zichzelf en voor elkaar zorgen. Voor goede afstemming van zorgtaken, moeten zorgorganisaties concurreren én samenwerken. Wij helpen zorgaanbieders hun weg te vinden in dat veranderende zorglandschap.

Om aan te sluiten bij al die nieuwe ontwikkelingen en daar goed op te anticiperen, leggen we het accent vanaf nu op samen, met betekenis voor de cliënt en met inzet van technologie. Dat zijn 2 belangrijke pijlers in onze nieuwe koers. Een koers die richting geeft en houvast biedt bij de keuzes die we maken en die zorgprofessionals helpt cliënten betere zorg te bieden. Want dat is wat ons drijft. Benieuwd naar de andere pijlers? Lees meer in onze strategische koers.

Werkprogramma 2017

In het werkprogramma beschrijven we onze activiteiten voor 2016 gefinancierd uit de instellingssubsidie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Met deze subsidie werken we aan vraagstukken die breed in de sector en toenemend in de samenleving spelen en die vragen om innovatieve, bruikbare en zo goed mogelijk onderbouwde oplossingen. We ontsluiten en verspreiden de kennis die dit oplevert.

Wij werken, met publiek en privaat geld, aan een toekomstbestendige samenleving die passende zorg en ondersteuning kan bieden aan kwetsbare mensen. Samen met het veld - in de breedste zin van het woord - ontwikkelen we vernieuwende en praktijkgerichte kennis en versnellen we de processen die nodig zijn om die kennis met succes door te voeren in de praktijk.

Voor wie zijn wij?

Wij zijn er voor iedereen die werkt in of voor de langdurende zorg. Van zorgverlener tot bestuurder. Van gemeenteambtenaar tot verzekeraar en van huisarts tot mantelzorger.

Waarom Vilans?

Door onze jarenlange ervaring kennen we het werkveld binnen de langdurende zorg door en door. Daardoor weten we als geen ander hoe we theorie en praktijk zo kunnen verbinden dat het werkt. We weten alles van inhoud en proces. We kennen alle lagen binnen organisaties en kunnen deze aan elkaar verbinden zodat een oplossing breed gedragen wordt.

Contact

U kunt altijd contact opnemen met ons of één van onze adviseurs. U kunt voor algemene vragen een e-mail sturen naar info@vilans.nl. Wij geven u binnen 5 werkdagen een reactie.

Op onze producten en diensten zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Vilans van toepassing. Ons KvK-nummer is 30216130.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten