Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Teasers films over ouderenzorg en gehandicaptenzorg

DVD met twee video's over specifieke situaties en thema’s die gaan over vrijheidsbeperking in de ouderen- en gehandicaptenzorg.

Benieuwd hoe jij als zorgprofessional of je team staat tegenover specifieke situaties en thema’s die gaan over vrijheidsbeperking in de ouderen- en gehandicaptenzorg? Bekijk hier twee trailers van de DVD over vrijheidsbeperking. Ze zijn goed te gebruiken om het gesprek met je collega’s en cliënten aan te gaan.

De DVD bevat negen films over vrijheidsbeperking in de ouderen- en gehandicaptenzorg, inclusief lesbrief. Per film geven we korte uitleg over vragen, stellingen en suggesties die je kunt gebruiken om het gesprek aan te gaan. Vier films zijn gemaakt door Stevig, Vilans dankt Stevig hartelijk voor het gebruik van de films.

Teaser film ouderenzorg

Teaser film verstandelijke gehandicaptenzorg

Jaar 2014
Vorm DVD
Bestel in de webshop
Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Andere gerelateerde publicaties

publicatie

Alternatievenbundel vrijheidsbeperking

Lees publicatie
publicatie

Gespreksmodel en gesprekskaarten vrijheidsbeperking

Lees publicatie
publicatie

In voor beter, leven in vrijheid

Lees publicatie
publicatie

Wet zorg en dwang stappenplan

Lees publicatie
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten