Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Top 5 best gelezen artikelen van 2014

In 2014 heeft Vilans net als de jaren daarvoor veel artikelen gepubliceerd over uiteenlopende onderwerpen.

In 2014 heeft Vilans net als de jaren daarvoor veel artikelen gepubliceerd over uiteenlopende onderwerpen. Bezoekers hadden bijvoorbeeld veel interesse voor de transities in de zorg, het Omaha System en mantelzorg. Om te zorgen dat u geen belangrijke artikelen mist hebben wij de 5 best gelezen artikelen voor u op een rij gezet.

5. 9 tips van mantelzorgers voor zorgprofessionals

Inleven in elkaar, blijven communiceren, openheid en tijd voor elkaar nemen. Dit noemen mantelzorgers als belangrijke punten over de samenwerking tussen mantelzorgers en zorgmedewerkers. Vanuit het programma In voor Mantelzorg zijn wij in gesprek gegaan met mantelzorgers en hebben hierop tips beschreven per thema.

Bekijk tips

4. Alternatievenbundel vrijheidsbeperking

In deze vernieuwde Alternatievenbundel zijn 20 mooie nieuwe alternatieven toegevoegd (van 60 naar 80). Daarnaast is er de VBM-score: wat is de functie en hoe kan de score u helpen bij het zoeken naar het juiste alternatief? Wij hopen dat deze bundel inspireert tot creatieve oplossingen op maat!

Bekijk alternatievenbundel

3. 8 tips bij grensoverschrijdend gedrag

Grensoverschrijdend gedrag zoals kleineren, handtastelijkheden, geen aandacht geven en slaan komt overal voor. Op straat, in gezinnen, op scholen en werkplekken. Het is logisch dat ook mensen met een beperking dit meemaken. Deze tips helpen professionals grensoverschrijdend gedrag naar mensen met een beperking te verminderen.

Bekijk tips

2. Gratis white paper over persoonsgerichte zorg

Iedereen wil dat mensen met een chronische ziekte persoonsgerichte zorg krijgen. Zorg op maat waarbij niet de ziekte centraal staat maar de mens en zijn kwaliteit van leven. Maar hoe realiseert u dit in de praktijk? Het vraagt om een integrale aanpak op verschillende niveaus, met aandacht voor zelfmanagementondersteuning, individuele zorgplannen en eigen regie.

Download white paper

1. Infographic over hervormingen in de langdurige zorg

De zorgtransitie, ofwel hervormingen van de langdurende zorg en ondersteuning gaat iedereen aan. Wat valt onder welke wet? Uit welke potjes worden zorg en ondersteuning betaald? Welke wetten komen samen bij de hervorming van zorg en ondersteuning?

Bekijk infographic

Bekijk ook de best gelezen artikelen van 2015

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '960' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten