Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

10 erkende interventies toegevoegd aan databank langdurende zorg

Het gaat om interventies uit de jeugdzorg en over leefstijl die ook relevant zijn voor de gehandicaptenzorg en ouderenzorg.

Wij hebben 10 interventies uit aangrenzende sectoren toegevoegd aan de databank interventies. Het gaat om interventies uit de jeugdzorg en over leefstijl die ook relevant zijn voor de gehandicaptenzorg en ouderenzorg. De interventies zijn afkomstig uit de databanken van het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) en het RIVM Centrum Gezond Leven (CGL).

Toegevoegde interventies

Interventies voor de gehandicaptenzorg

Interventies voor de ouderenzorg

Meerdere erkenningstrajecten

In verschillende sectoren zijn erkenningstrajecten actief. Al deze trajecten werken op dezelfde manier en met dezelfde criteria. Ontwikkelaars van interventies die voor meerdere sectoren relevant zijn hoeven deze  maar één keer in te dienen. Dit bespaart  veel tijd en energie.

Wij nemen deze 10 interventies op in onze databank vooruitlopend op de formele aansluiting bij het samenwerkingsverband effectieve interventies van NJi, RIVM/CGL, NISB, NCJ en Movisie. Zo ontstaat een nog beter overzicht en inzicht in kwaliteit.

Erkenningstraject langdurende zorg

Het erkenningstraject langdurende zorg wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Vilans. 2 onafhankelijke deelcommissies onder voorzitterschap van prof. dr. Pauline Meurs beoordelen de ingediende interventies. Wij maken erkende interventies centraal en online toegankelijk. In de toekomst worden de interventies ook opgenomen in de kwaliteitsbibliotheek van Zorginstituut Nederland.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '715' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten