Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

30 nieuwe oudereninnovaties op BeterOud

Op 23 april 2015 ging de website BeterOud.nl live met 35 succesvolle innovaties voor ouderen, nu zijn er 30 nieuwe projecten toegevoegd

Op 23 april 2015 ging de website BeterOud.nl live met 35 succesvolle innovaties op het gebied van wonen, welzijn en zorg voor ouderen. De afgelopen weken zijn 30 nieuwe projecten toegevoegd.

Bekijk de projecten op BeterOud.nl

Voorbeelden op BeterOud

BeterOud heeft als doel om wonen, welzijn en zorg voor ouderen te verbeteren door innovatieve instrumenten en aanpakken beschikbaar te maken. De innovaties op de website zijn zo beschreven dat zorgprofessionals er in de praktijk direct mee aan de slag kunnen. Onder andere met instrumenten, tips, ervaringen en wetenschappelijke onderbouwing.

30 nieuwe projecten

De 30 nieuwe projecten komen voor het grootste deel voort uit het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO), zoals:

Onderwijs en onderzoek

Van de 30 nieuwe innovaties zijn er 15 gericht op onderwijs of onderzoek. Ze zijn bedoeld voor ROC's, opleidingen voor verzorgenden of bij- en nascholingsprogramma's. De innovaties brengen onderwijs en praktijk dichter bij elkaar en maken leerlingen enthousiast voor de ouderenzorg.

Over BeterOud

BeterOud is ontwikkeld door Vilans, Movisie en CBO. Het is mogelijk gemaakt door ZonMw en komt voort uit het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO).

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '546' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten