Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Deel ervaringen met Wet langdurige zorg via Monitor Wlz

Het ministerie van VWS hoort heel graag uw ervaringen en stelt uw deelname op prijs

Wij monitoren in opdracht van het ministerie van VWS de invoering van de Wet langdurige zorg (Wlz). Wat gaat goed en wat vraagt nog aandacht? Op deze manier willen wij (zorg)organisaties en professionals helpen de langdurende zorg te vernieuwen en verbeteren. Doet u mee aan de Wlz-monitor?

Bestuurders en managers kunnen deelnemen aan de monitor. Dit biedt u als zorgorganisatie de mogelijkheid om directe feedback te geven en invloed uit te oefenen bij de beleidsmakers over de uitvoering van de Wlz.

Aanmelden voor Monitor Wlz

Inschrijving Monitor Wlz

Inschrijving is op volgorde van binnenkomst en op basis van de criteria voor een representatieve groep. Na aanmelding ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging per e-mail. U kunt de vragenlijst dan invullen tot dinsdag 18 oktober 2016.

Deel ervaringen met de Wet langdurige zorg via Monitor Wlz

De signalen die naar voren komen uit de monitor worden in bijeenkomsten met zorgaanbieders en VWS besproken. In 2015 en 2016 zijn de resultaten meegenomen in de kamerbrief over de hervorming langdurige zorg voortgangsrapportage.

Langdurige zorg verandert

In de langdurige zorg is per 1 januari 2015 veel veranderd. De Wlz geeft het nieuwe kader voor veel zorgaanbieders. De wet is van kracht, maar hoe verloopt de implementatie in de praktijk? Hoe borg ik de kwaliteit van zorg? Is mijn personeel voldoende voorbereid op de veranderingen? Hoe verloopt de toegang tot de Wlz?

Meer informatie over Monitor Wlz

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '961' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten