Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Download gratis Slim zorgen-startpakket

Een pakket met diverse tools om onnodige zorghandelingen te verminderen en Slim zorgen een succes te maken

Wilt u betere zorg en meer tijd voor de cliënt? Ga dan aan de slag met Slim zorgen, het terugdringen van onnodige zorghandelingen. Wij ondersteunen organisaties met Slim zorgen en stelden een Slim zorgen-startpakket samen. Een pakket met diverse tools om van Slim zorgen een succes te maken.

Het blijkt dat zorgmedewerkers een aantal onnodige zorghandelingen nog massaal uitvoeren. Dit gaat ten koste van tevredenheid van cliënten en medewerkers en kostbare tijd en middelen.

Aan de slag

Inspireren deze mooie resultaten u ook  om zorg te verbeteren en aan de slag te gaan met Slim zorgen? Download dan de volgende publicaties en tools die onderdeel zijn van het Slim zorgen-startpakket:

Download gratis Slim zorgen-startpakket

Slim zorgen loont

Dat Slim zorgen leidt tot betere en efficiëntere zorg bleek al uit de pilotresultaten. Nu ook bij de grootschalige aanpak van Avoord, die wij ondersteunden. Deze zorgorganisatie ging als eerste met in totaal 36 teams aan de slag met Slim zorgen. Het resultaat is dat de organisatie bij elkaar 3.717 minuten per week (62 uur) bespaart, maar nog belangrijker is dat de cliënt- en medewerkerstevredenheid aanzienlijk omhoog gingen.

Ondersteuning vanuit Vilans

We begeleiden organisaties die aan de slag gaan met Slim zorgen. Dat kan op verschillende manieren. Van intensieve 1-op-1-begeleiding binnen uw organisatie tot begeleiding op afstand in de vorm van bijeenkomsten met meerdere organisaties. We beginnen altijd met een scan om te kijken hoe vaak onnodige zorghandelingen voorkomen. U kunt gratis voor 1 team een digitale scan aanvragen. We komen de resultaten graag presenteren en bespreken dan direct op welke manier wij het beste kunnen ondersteunen.

Meer informatie over Slim zorgen

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '210' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten